Skocz do zawartości

Grupa katalogów - Netmisja

blake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tylko, że wp-katy mają swoją dodawarkę (mylicie z seokatalogami). Tutaj jak ktoś doda wpis z synonimami w jednym miejscu (czyli w dodawarce) i zużyje kod to już nikt nigdzie nie doda.

O kurde, ale widzę masakra się zrobiła teraz. Na jeden kod 2 osoby ręcznie dodają. Tak się nie da! Podałem multikod do wykorzystania w dodawarce a nie do dodawania wpisu w każdym katalogu osobno!

Ale widzę, że i tak już wpis który był dodawany w dodawarce nie dostanie się do 64 katów w których był zaplanowany, bo ktoś mu wykorzystał dodając bezpośrednio w katalogach.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Po prostu darmowe multi będą rozdawane w inny sposób. Na pewno już nie publicznie, tylko trzeba będzie się po nie zgłosić.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Po prostu darmowe multi będą rozdawane w inny sposób. Na pewno już nie publicznie, tylko trzeba będzie się po nie zgłosić.

Powinieneś był zrobić tak jak konkurencja, kody osobom, które się udzielają na forum, ale nie za darmo tylko w formie testu. Podnosi wiarygodność grupy i ożywia dyskusję na jej temat ;)

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Pomysł nie głupi, grupa jest ostatnio dość dobrze linkowana i moc ma na pewno dużo większą niż jeszcze 2 miesiące temu.

Mogę więc dać kody osobom, które przedstawią w tym temacie wyniki swoich testów (jakiekolwiek by nie były).

Zapraszam na PW po multikody (osoby, które mają przynajmniej 200 postów i konto założone przed 2013 rokiem).

Załapałem się na testy do blake'a. Dziś, tj. 7 kwietnia rozpoczął się test, wpisy będą dodawane co 3 godziny, koniec 16 kwietnia. Tekst synonimiczny 650-700zzs (z 3300 przed mieszaniem). Zdam relacje po zakończeniu dodawania ;)

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Do kilku pewnie się uda, do tych do których jeszcze ten wis dodany w dodawarce nie wszedł, reszta nie przejdzie, bo kod już został wykorzystany.

@blake:

1.Ile obecnie kosztuje multikod?

2. Czy przewidziane są zniżki, ew. od zakupu jakiej ilości multikodów?

3. Czy akceptujesz podstrony?

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Odp. 1.

Odp. 2.

3. Tak

Ceny multi będą rosły wraz z ich mocą ;) Ale myślę, że nie wcześniej jak w drugiej połowie roku.

Póki co 2 dni po zakończeniu dodawania do tej grupy dwóch stron efekt średni. Strony linkowane tylko z tego źródła, świeże nigdy wcześniej nie linkowane.

Branża gastronomiczna, frazy lokalne, 300 tys mieszkańców, na 5 linkowanych fraz 3 wskoczyły do top15.

Branża budowlana, frazy ogólne na 5 linkowanych fraz brak na razie wyników w top100

Za tydzień przedstawię dalsze wyniki

SEO in Bielsko-Biała 

Jeżeli jest ktoś jeszcze chętny do testowania to zapraszam na PW po kod.

Ogłoszenia parafialne: katalogi cały czas są mocno linkowane i z dnia na dzień "kopa" mają mocniejszego ;) Aktualne ceny multikodów obowiązywać będą do końca czerwca. Później będzie kolejna podwyżka o 50%. Kody zakupione teraz można wykorzystać nawet za rok (dotyczy kodów zamawianych u mnie, nie przez homepay).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności