Skocz do zawartości

Strona do oceny

lasic

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do oceny strony

Na plus: Bardzo przyjemny design.

Na minus: Brak jeszcze kontentu

Generalne uwagi jako użytkownika (mam nadzieję że pomogą coś usprawnić):

Mam nadzieję, że to się zacznie kręcić. Swego czasu oglądałem kilka takich serwisów. Szukałem chyba restauracji czy kawiarni już nie pamiętam. Podstawowym minusem był czas w jakim to się ładowało. Długo trwało szukanie pod moje kryteria. Również pamiętam, że był dział opinii użytkowników, których było dosłownie kilka, część na tak część na nie. Wtedy nic nie znalazłem.

Chyba po prostu ludzie się tym nie dzielą w internecie. Powstaje też problem jak zważyć opinię użytkownika, Jak traktować ofertę takiej strony? Jako obiektywnie prawdziwą czy jako reklamę. Moje osobiste subiektywne zdanie na temat takich serwisów przychyla się do tego że jest to reklama i nie pomaga w wyborze. Nie używam. Chodzę w miejsca sprawdzone które znam ja lub które znają moi znajomi.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Bardzo przyjemna dla oka strona, sensowna nawigacja, tematyka bliska mojemu sercu. Mnie się zdecydowanie podoba.

Brakuje dwóch rzeczy o których wspomniał już radadplo -> kontentu i komentarzy. Jak się pojawią, to będzie (nomen omen) wypas :-)

Jedna rzecz spowodowała u mnie lekką konfuzję. O co chodzi z tymi znaczkami "brązowa", "srebrna", "złota"? Nigdzie nie znalazłem żadnej informacji na temat, nie ma nawet tekstu w alcie :|

Ale i tak mam szansę zostać powracającym użytkownikiem :D

Dzieki za pozytywne oceny i za uwagi.

Co do kontentu to usilnie pracujemy nad tym, narazie wojewodztwo mazowieckie, potem pewnie malopolskie. Co do oznaczen (zlota, srebrna itp) to onzaczaja one wybrany pakiet przez restauracje.

Co do komentarzy to prawdopodobnie ich nie bedzie ze wzgledu na brak skutecznej kontroli nad nimi (a inaczej ciezko bedzie wywalac bezsensowne komenatrze dzieciakow oraz nieprawdziwe konkurencji...) Dla samych uzytkownikow takie komentarze chyba tez nie sa za bardzo potrzebne bo ciezko je zweryfikowac i stwierdzic czy ostatnie 3 komentarze to nie reklama wlasciciela.

Pozdr.

Serwis uważam za udany.

Jedna tylko rzecz prócz tego copowiedziane wcześniej.

"dodaj restauracje" - na górnym pasku. Generalnie dla odwiedzającego stronę nie ma wiekszego znaczenia a jest bardzo mocno wyeksponowane. Dał bym raczej to na dole, albo jakaś informacja dla reklamodawców - coś w tym stylu + opis co i jak można załatwić.

Tematyka bardzo ciekawa, chętnie bym się zająl promocją strony ;D

Pozdrawiam i powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności