Skocz do zawartości

Filtr?

NtC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jakiś czas temu dwie moje strony znacząco spadły w wynikach google, bądź też wogóle znikneły

Chodzi o strony :

a6w.eu

dukanadieta.eu

Obie postawione są na wordpressie, na komende site zwracają wynik. Natomiast gdy wpisze w google fraze, na ktora wczesniej serwis byl w wynikach google + adres strony, strona a6w, wogóle nie pokazuje się w wynikach natomiast dukanadieta.eu nie jest na pierwszych miejscach a jak już się pojawia to są to podstrony a nie strona główna.

Co może być tego przyczną jakie kroki powinienem podjąć?

Z góry dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam

Płaski brzuch? a6w , zbędne kilogramy sprawdź dieta dukana przepisy i

Potrzebujesz strony internetowej? strony www koszalin

Kiedy spadły w wynikach, 05.10 ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Czyli pewnie oby dwie za emd, poleciały gdyż zawierają słowa kluczowe w nazwie domeny, jakie kroki mogę podjąć aby coś z tym zrobić? Jeśli to możliwe chciałbym pozostać przy tych domenach...

Płaski brzuch? a6w , zbędne kilogramy sprawdź dieta dukana przepisy i

Potrzebujesz strony internetowej? strony www koszalin

jakie kroki mogę podjąć

Najlepiej jak najszybsze w celu przeszukania tego forum w jaki sposób należy linkować.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności