Skocz do zawartości

Google znalazło dodawarke

K-ny

Rekomendowane odpowiedzi

Ale co z tego, że widoczne są instalacje publikera w sieci? Nic.

Ano to z tego że z otwartych "na pałę" 10 instalacji do dwóch zalogowałem się startowym hasłem admina...

Dla większości nic... ale dla tych co nie zmienili hasła...???

Wymienię się multikodami do SEOkatalogów - zainteresowanych zapraszam na priv

ja tylko nie rozumiem, dlaczego miałbym panikować, że google zaindeksowało mi stronę logowania do mojej dodawarki...

do środka nie wchodzi, a w indeksie ma:

"Opis tego wyniku jest niedostępny z powodu robots.txtWięcej informacji"

z tym, że na moje dodawarki nie wejdziesz na haśle podstawowym ;P

dymna.jpg

He he, darmowe pozycjonowanie z publikerem na cudzym serwerze :)
ten patent znany jest od powstania Publikera :P tyle że nie które publikery maja niewłączonego crona albo stoją na słabych hostingach, ale zawsze gratisowa dodawarka :P ale... teraz to juz po ptokach bo już widze ten tlum...

@SzlafRock - to pomyśl o tym bo można cuda na kiju w necie znaleźć, a ile skryptów...:D

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

w htaccess dac deny dla wszystkich robotów :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Akurat niewłączony cron to żaden problem - można go ustawić żeby był wywoływany z innego serwera ;P...
To było celowe... bo po co wystawiać kawe na ławe :P Patrz post @Diego :P

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności