Skocz do zawartości

Niewykorzystane kody do katalogów

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy jeżeli zakupimy kod do katalogu, nasz wpis nie zostanie pozytywnie rozpatrzony (np. strona w budowie, ale lada dzień rusza), to czy po zmianie statusu strony na gotową, możemy wykorzystać powtórnie ten kod? Czy systemy katalogów stworzone są tak, aby skutecznie takie coś uniemożliwiać?

Jeśli poszukujesz części dla rolnictwa to zapraszam na tę stronę

Nie powinni wydawać nowych kodów, bo w SeoKatalogach podstawowy zapis regulaminu mówi, ze moderator nie zaakceptuje stron w budowie lub niedokończonych :)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Wiesz, tylko przykładowo: jestem w trakcie tworzenia sklepu online, postawiłem stronę z oferowanymi towarami i prowadzę sprzedaż wysyłkową, jak mam zapisane na stronie i jak coś jest potrzeba. Więc poniekąd, prowadzę ten sklep online. A wkrótce postawię skrypt, opisy, ceny i zdjęcia. Niestety, upierdliwość administratorów czasem nie zna granic.

Niestety, upierdliwość administratorów czasem nie zna granic.

@grosiek

Czy za bardzo się nie zapędziłeś?

Dajesz robotę moderatorom, nie stosujesz się do regulaminu i jeszcze masz pretensje, że ktoś nie przyjął Twojej strony?

Co masz za problem, by dodać stronę dopiero po ukończeniu do tych katalogów.

Nie, nie za bardzo, a czujesz się urażony?

A ktoś mi zabroni dodać stronę wcześniej/później? Powtarzam, strona istnieje, zawiera katalog produktów, jest informacja o sklepie internetowym i sprzedaży wysyłkowej - więc w czym problem?

A może poza działającymi elementami które wymieniłeś, widać że strona nie jest jeszcze skończona, ma braki wizualne, albo po prostu nie ma treści? Czynników może być dużo, a 30zł to nie majątek. Skończ sklep i wtedy spróbuj jeszcze raz.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

"Widać, że strona nie jest jeszcze skończona"

I tutaj wstępujemy na cienki lód. Strona sobie wisi na skrypcie, ma szatę graficzną, prawie 50 podstron, kilkaset tysięcy słów treści. Na jakiej więc podstawie, ktoś mógłby stwierdzić, że strona nie jest wykończona? Wszak nie jest to skrypt sklepu, ale jak powiadam - prowadzimy sprzedaż przez internet, wysyłkowo. Więc tylko stwierdzenie, że moderatorowi strona się nie podoba, może być powodem nie zaakceptowania wpisu.

A może warto zrobić ładny landing page na osobnej domenie, dodać to do katalogów, a następnie przekierować na stronę docelową? :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności