Skocz do zawartości

Klikalna mapa polski

stefan_96

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, znalazłem taki skrypt mapy polskiej podzielonej na województwa https://winstonwolf.pl/clickable-maps/polska.html Czy to się da podłączyć do autorskiego skryptu php pod serwis ogłoszeniowy? Pierwsze co mnie dziwi to brak jakiejkolwiek gotowej mapki w katalogu, są tylko pliki z photoshopa (.psd) Czy to najpierw trzeba wszystko posklejać? Próbował ktoś z was to podłączyć? Może istnieje coś podobnego w miej skomplikowanej formie. Zależało by mi by było to w cssie + java napisane.

Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl

Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową

bardzo łatwo można to dodać na stronę, sam mam mapę w 2 serwisach (noclegownia ze stopki). Na gdziekupic (tez stopka) mam prostsza mapę, sam css i html, tylko nie pamiętam skąd ją pobrałem. Mogę przygotować ci paczkę z tą mapą jeśli się zainteresujesz.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zaciągnąłem tę paczkę z linka i są tam png( w katalogu ccsmap-poland). Dodatkowo w pliku index.html masz przykłady użycia. Nie ma problemu, żeby użyć tej mapy, tylko trzeba mieć troszeczkę wiedzy z zakresu tworzenia stron (może nawet programowania).

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Kmika było by świetnie gdybyś podesłał, swoją drogą wygląda identycznie jak z mojego linku. Blaskpress już ją próbowałem zainstalować niestety mi nie działa a wiedzy takowej nie posiadam, znam pojęcia a sam kod też nie wygląda na skomplikowany niestety nie umiem już znaleźć przyczyny nieprawidłowego działania.

Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl

Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności