Skocz do zawartości

GA nie zlicza statystyk - Brak danych dla tego widoku.

rosemayer

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, w temacie tworzenia stron jestem od miesiąca więc jestem świerzak i mało wiem. Utworzyłem konto na GA i wkleiłem kod wg zaleceń, czyli przed znacznikiem </head>. Zrobiłem to ponad 24 godziny temu, dziś ponownie sprawdzałem czy dobrze wkleiłem kod. Po upływie tego czasu nadal wszystkie statysyki z zakładki "raporty standardowe" mam na 0 i widnieją napisy "Brak danych dla tego widoku." Oczywiście ruch był, ponieważ linkowałem stronę go kilku znajomych aby oceniali, więc spodziewałem się jakichkolwiek wyników większych niż 0. Dodam, że w panelu "administrator" > "śledzenie danych" jest Stan śledzenia: Śledzenie zainstalowane. No i nie wiem co dalej robić. Proszę o pomoc.

• 2 tygodnie później...

Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Na niektórych stronach czekałem na statystyki parę dni. Polecam użyć stat.4u.pl

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

• 2 tygodnie później...

Zalatany byłem i nie miałem kiedy wejśc na forum. A więc wg GA coś się ruszyło:

3 odwiedziny

3 unikalni

5 wyświetleń

współczynnik odrzuceń 66,67%

Czyli jakby coś zatrybiło, ale jestem pewien że początkowe odwiedziny i wyświetlenia zostały pominięte, jestem też skłonny powiedzieć, że wyniki nie są wiarygodne...

strona to: krzysztof-wójciak.pl

Dzięki za odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności