Skocz do zawartości

Edytowanie tekstu bez CMS

karmel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

widziałem gdzieś kiedyś taki skrypt, który po zalogowaniu na stronę umożliwia edytowanie tekstu bezpośrednio, czyli klikając np treść newsa edytuje nam się i wyskakuje mały edytor, którym możemy edytować ten tekst jak i inne elementy strony. Proszę o pomoc bo szukałem, ale chyba nie mam pojęcia jak to nazwać. Z góry dziękuję.

No istnieją ... zainteresuj się AJAX'em i PHP :]

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Z tego co pamietam 1and1.pl mial takie cos w swoich reklamach stron.

Można się wspomóc jquery w zrobieniu takiego systemu np za pomocą

https://www.appelsiini.net/projects/jeditable/default.html

Jeśli szukasz

firmy z okolic Krotoszyna może znajdziesz ją tutaj. A jeśli potrzebna Ci strona internetowa pytaj pod tym adresem. Może też chcesz dowiedzieć się kilku informacji o bolończykach.

masakra masz do wyboru CMS lub html php niema cudów :P pytanie z kosmosu. To tak samo jak bym się chciał do gadać po chińsku nie znając chińskiego. Przeglądarka "czyta" różne standardy programowe i jedna z nich to html najpierw naucz się tego a potem rusz php, i za 2 lata będziesz pisał strony bez CMS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności