Skocz do zawartości

darmowy katalog - wspolczynnik.pl

wspolczynnik

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Chciałem zachęcić do dodawania stron do mojego katalogu. Jest całkowicie darmowy - dodanie strony wystarczy potwierdzić mailem.

Wpisy są moderowane (pod kątem unikalności opisu, jego sensowności, a także zgodności strony z polskim prawem), więc jak chcecie naparzać aderkami albo pulbikerami, to raczej wasze stronki się tu nie dostaną (chyba, że naprawdę dobrze synonimizujecie). W każdym razie - zachęcam do zgłaszania stron: https://wspolczynnik.pl/

Wszelkie uwagi co do działania katalogu - mile widziane.

Wspolczynnik.pl - darmowy katalog stron

Przyznam szczerze, że się trochę rozczarowałem. Ze zgłoszonych blisko 70 stron, do publikacji nadawały się.... aż 2. Większość to albo wielokrotnie kopiowany opis pojawiający się chyba we wszystkich polskich katalogach. Sporo wpisów było synonimizowanych i nawet autorzy nie wysilili się do poprawienia ich pod kątem gramatycznym...

Dziwnie działa odliczanie znaków, lepiej aby pokazywało ile jeszcze jest potrzebnych do minimum (500).

Dzięki za uwagę. Postaram się to poprawić w najbliższym czasie ;)

Wspolczynnik.pl - darmowy katalog stron

Dziwnie działa odliczanie znaków, lepiej aby pokazywało ile jeszcze jest potrzebnych do minimum (500).

popieram, trzeba się naliczyć, żeby wiedzieć ile jeszcze trzeba napisać ;):P

stronki dodane, czekam na akceptację. Warto byłoby również zmniejszyć ilość znaków w tytule np. do 6-7 - często nazwy firm/sklepów mają mniej niż 10 liter ;)

Rejestracja Czasu Pracy i Kontrola Dostępu dla firm

Nowość na rynku oświetleniowym - żarówki pełnospektralne firmy Viva Lite

Rewelacyjna, klimatyczna restauracja w Katowicach

Przyznam szczerze, że się trochę rozczarowałem. Ze zgłoszonych blisko 70 stron, do publikacji nadawały się.... aż 2. Większość to albo wielokrotnie kopiowany opis pojawiający się chyba we wszystkich polskich katalogach. Sporo wpisów było synonimizowanych i nawet autorzy nie wysilili się do poprawienia ich pod kątem gramatycznym...

Aj widze że dodawareczki znów poszły w ruch. :D

Mediabox.net.pl - Darmowy katalog stron

To ciekawe dodałem unikalny opis i został wpis odrzucony - trochę to śmieszne ;)

informacje ze świata SEO: dawidnawrocki.pl

Tylko nie każdy ma czas i chęci aby napisać kolejny unikalny opis który nie przejdzie moderacji, bo... nie wiadomo dlaczego. Dbasz o katalog, ok, ale troszkę warto poluzować z wymaganiami.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zgadzam się z powyższym. Miałam przypadek (nie w tym katalogu) że gościu odrzucał mi tekst 3 razy tylko dlatego że uważał, że było w jednym miejscu zle gramatycznie napisane, gdzie teksty pisze dla mnie copywriter z zamiłowania. Przesada nawet w jedzeniu jest niezdrowa! :P

Co jeszcze? Ja wolę katalogi gdzie mogę się zarejestrować i w razie potrzeby modyfikować wpis lub link.

Wprawdzie właściciel katalogu może z nim robić co zechce, ale dobrze aby nie obrażał inteligencji wpisujących. Dodałem wpis unikalny i poprawny gramatycznie lecz został odrzucony. Być może właściciel ma "swoiste" pojęcie o gramatyce :nauka: .

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności