Skocz do zawartości

Weryfikacja Gmail + tworzenie zaplecza

gasparus90

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem nowy na forum.

Mój problem dotyczyczy weryfikacji telefonicznej na Gmailu. Nie mam pojęcia jak ją obejść.

Próbowałem czyścić ciasteczka, cache i inne, korzystałem z sieci TOR, podawałem konkretne dane przy rejestracji, również maila zapasowego, resetowałem router. I nic!

Nie stać mnie na kupowanie każdorazowo nowego startera.

Tworzenie kont potrzebne mi do rozwijania zawartości zaplecza, korzystając z blogów Blogspota i Wordpressa.

Wpadłem na pomysł, żeby utworzyć konta mailowe w dowolnej domenie, która nie wymaga weryfikacji i próbować tworzyć maksymalną ilość blogów na Wordpressie. Zastanawiam mnie tylko czy nie zbanują mi tego.

Orientuje się ktoś może jak zautomatyzować tworzenie kont na Gmailu? Skąd wziąć jakiegoś bota.

Pozdrawiam

A mógłbyś mi rozwinąć pomysł z kupnem domeny tworzeniem adresów? Wiem, że mamy wykupione domeny, ale nie bardzo orientuje się jak mógłbym to wykorzystać przy zapleczu.

Założeniem jest aby tworzyć, masową ilość kont na najpopularniejszych "klasach" (wordpress i blogspot) i linkować z artykułów na nich zamieszczonych do stron klientów.

Nie rozumiem dlaczego muszą być to konata na gmailu. Jest cała masa darmowych kont pocztowych bez weryfikacji nr telefonicznego lub jak przedpiszca sygnalizuje - wlasbn domena ok 12 zł + tani hosting ok 12 = n kont pocztowych do rejestracji usług.

PS Jeśli nie stać cie na 40 zł inwestycji lub nie wiesz jak te 40 zł na to zarobić to od razu zmień hobby....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pokrzepiająca odpowiedź :kwasny: Zależy mi, aby stawiać konta na gmailu, ponieważ skupiamy się na Blogspocie. Jak napisałem w dziale PRZEDSTAW SIĘ, dopiero zaczynam przygodę z pozycjonowaniem, i jeszcze nie znam rozmaitych alternatyw, które mi pomogą.

Pomoże mi ktoś ominąć tą weryfikacje?

@Pomoże mi ktoś ominąć tą weryfikacje?

Nie, bo nie ma technicznej możliwości na omijanie weryfikacji telefonicznej jeśli taka jest wymagana ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ale na co Ci zweryfikowane adresy mailowe? Ja mam bloga na blogspocie i podałem maila z wp.pl. Nic nie weryfikowałem a blog chodzi już z pół roku.

Poza tym jak koledzy pisali - po jaki gwint sadzać masowo blogi na jednej platformie?

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

A od kiedy jest ta przymusowa weryfikacja telefonu, mam kilka i nigdy żadnego tel. nie podawałem?

Tutaj w dziale ogłoszen była kiedys oferta chyba 100 czy 500 kont gmaila poszukaj.

Możesz też na AlleBadziewie nakupić kodów playa za grosze(najlepiej przy końcu promocji wtedy jeszcze tanieją i wymienić na startery

A najlepiej kup stare startery które mają jeszcze wychodzące za 10zł kupisz troche

@Mion - można:

tu widziałem takie coś w zennoposterze ktoś zmajstrował - tylko to współpracuje z serwisami odbierającymi sms - taka usługa. Nie wiem czy to nie jest jakiś scam, bo to tylko filmik.

https://www.metacafe....on_zennoposter/

@Youkatan - od dość dawna jak masz stare konto to sie nie czepiają a jak chcesz podziałać zakładając blogspotowe blogi, to chcą teraz potwierdzenia, że jesteś cywilizowany człowiek z komórką inaczej Ci nie pozwolą założyć konta :(

co do samych smsów, to można nawet darmowe karty zdrapki dostać w różnego rodzaju akcjach - mam troche takich np. heyah i je spożytkowałem pod zenbloga ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności