Skocz do zawartości

Słowa kluczowe

fKDC

Rekomendowane odpowiedzi

A czy Ty wogóle znasz podstawy html'a ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ehh no dobra bedzei ciężko

czym mam otworzyć ? starczy notatnik ?

i gdzie ten plik bedzie bo ja mam forum i jest tam tylko plik portal.html aler w nim są tylko dwie linijki :/

KOMPUTEROWE FORUM DYSKUSYJNE

>>>>>> www.pecet.o7.pl <<<<<<

!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

cashmajster: pole się przyda, to fakt...

fKDC: znajdź coś takiego:

<html>

<head>

<meta name="keywords" content" tu wpisz słowa kluczowe ">

...

</head>

...

</html>

masz forum? a masz inne pliki oprócz .html? na przykład .php?

Skończcie ta dyskusję - słowa kluczowe to "znacznik Keywords w metatagach" jeżeli tego ktoś nie rozumie, niech się pierw nauczy zanim zada pytanie.

Po drugie czuję, że w pytaniu chodzi o zmianę słów kluczowych w sensie pozycjonowania, czyli duuużo lektury zanim fKDC zrozumie pytanie, które zadał.

no to wrobili Erbita :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności