Skocz do zawartości

Mikro nisze - ile macie wysw?

Exploit1234

Rekomendowane odpowiedzi

postawić takich 20-30 i można żyć

a opłacenie hostingu dla tych 20-30 ? ;)

To są tylko mikro nisze, nie są wybredne pod względem zasobów ;)

Jeżeli chodzi o dewersyfikację IP (w razie, gdyby Google doczepiło się do MFA), to zawsze można zakupić hosting seo na rok za jakieś 200-300zł (ew. poszukać tańszych opcji - np. kupić kilka budżetowych hostingów z promocji, allegro etc.) i wioo :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zgadza się, po części też masz racje, poza tym znam kilku ludzie (nie osobiście), co zarabiają niesamowitą kasę mając bloga na przykład na blogspot i podejrzewam, że mogą być to sumy nawet 4 cyfrowe.

Sam już nie wiem, chyba trzeba mieć to coś - najważniejsze to mieć pasję. Może nie trzeba się nastawiać od razu komercyjnie, może ludzie to wyczuwają? (to taka wolna myśl).

Co do kopii, to nie robiłem, bo o takich rzeczach się nie myśli, napisałem do nich z prośbą o zwrot tekstów, ale ta rozmowa wygląda tak w skrócie:

- oddacie teksty?

- no oddamy

- no wiec...

- no więc proszę podać jakie kopie z jakich blogów?

- no z takiego i takiego (bo wywalili mi całe konto),

- ale przepraszamy, te blogi nie istnieją.

- no to ja właśnie w tej sprawie piszę przecież

- a to trzeba gdzieś tam pytać...

I taka rozmowa:/

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Czyli blog z bloxa poleciał Ci głównie za to że przypominał precelka. Gdybys dał linki w blogrollu czy w komentarzach (np przez proxy) to admin zapewne by nie usunął. No ale wiadomo na darmowych hostingach i blogach zawsze jest ryzyko że komuś coś sie nie spodoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności