Skocz do zawartości

Google plus

Yukatan

Rekomendowane odpowiedzi

Na tej liście będzie może 50 osób... Z czego 20 klakierów z drugiego forum... Więc po co Ci to?

Przecież nikt o zdrowych zmysłach z tego nie korzysta... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Ja jestem w Google+... Ale tylko ciałem... Mój duch w ogóle nie ogarnia tego... O umyśle nawet nie wspomnę... No ale może ja jestem ograniczony jakiś i gadam nie na temat:)

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Proszę bardzo masz tutaj listę:

sylwia site:.plus.google.com
piotrek site:.plus.google.com
anetka site:.plus.google.com
sławek site:.plus.google.com
(zmieniamy imię)
.
.
Jest w kręgach 120 osób site:.plus.google.com (manipulujesz cyfrą 120)
.
.
"Historia zatrudnienia"+"Praca"+"Szukam" site:.plus.google.com (manipulujemy słowami z profilu)
.
.
.
itd.

A tak przy okazji zaproszę Cię w takim razie na szkolenie na którym właśnie będziemy uczyć tego jak pisać własne footprinty do wyciągania dowolnych list Pozycjonowanie 2013

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności