zygi00 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witam Jestem tutaj nowa i nie za wiele wiem w temacie, który mnie interesuje - dlatego przyszłam was prosić o pomoc. Opiszę sytuację. Weszłam na pewną stronę internetową i zobaczyłam piękne zdjęcia. Zainteresowało mnie jedno, ponieważ mogłabym je wykorzystać do swojej pracy. Napisałam do autora strony, czy mi je udostępni, sprzeda ... Nie dostałam odpowiedzi, a kiedy ponownie weszłam na stronę wyświetliły się tylko nazwy folderów, ale zdjęć już nie zobaczyłam. Tylko takie ciemniejsze tła ... Spotkałam się z taką sytuacją po raz pierwszy. Minęło już kilka dni, a zdjęcia na tej stronie dalej się nie wyświetlają .... może ktoś wie co się stało? Pomóżcie, proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5corpio Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 A nie łatwiej będzie poszukać jakiegoś podobnego zdjęcia na stockach? iStockPhoto, DepositPhoto i masa innych? https://www.wnetrzekuchni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygi00 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Szukałam ... i pewnie w końcu coś znajdę, ale ciekawi mnie co się stało ze zdjęciami z tamtej strony, autor też się nie odezwał. A może to ja coś powciskałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Moja szklana kuli mówi, że wypiął na Ciebie **** i je złośliwie usunął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rweb Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 To napewno nie twoja wina bo bez danych do serwera nie da się nic zrobić. Być może autor nie chce by ktoś wykorzystał jego foto lub coś innego. Mediabox.net.pl - Darmowy katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygi00 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 To dobrze, że nie moja wina - myślałam że coś sama poprzestawiałam u siebie. A jeśli usunął zdjęcia to szkoda, bo cudne były a ja bez jego czy jej zgody bym ich raczej nie wykorzystała. a tu link do tej stronki .... może wy jednak widzicie te zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnymnemo Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Nie, nie ma żadnych zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygi00 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dziękuję wam za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 A może zdjęcia nie były jego autorstwa, przestraszył się zainteresowania i usunął? W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4 Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygi00 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Usunęłam link aby nie posądzono mnie o promowanie Możliwe, nie wiem ... ale szkoda, piękne były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.