Skocz do zawartości

gógle hrome działa w chmurze?

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

Monopol zobowiązuje do jeszcze większego monopolu.... Tak samo jak zysk korpo do jeszcze większego zysku i kółko się zamyka ...

A wizerunek kupuje sie koszulkami, długopisami, pokazowym miejscem pracy lub tworząc miejsca gdzie "wyznawcy" mogą głosić swoją nową wiarę i są nagradzani tytułami najlepszych współ tfu rców .... :D

Wiem, złośliwy ku**s ze mnie ale nie mogłem sie powstrzymać ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

"najlepsi współ tfu rcy" nic nie programują w google oni robią propagandę ;) . Coś jak ci co śpiewali z pełnym przekonaniem w zamierzchłych czasach "wyklety powstań ludu ziemi, powstańcie których dręczy głód, mysl nowa blaski promiennemi ...." ;)

A to, że takie rzeczy przechodzą bez echa to wina takich przypadków jak 11.09...

Zwróc uwagę, że teraz wystarczy jeden wrzucony granat do sali odpraw na lotnisko aby stado pozwoliło na badanie prostaty każdemu pasażerowi samolotu....

Społeczeństwo jest już tak ogłupiałe, że łyka każdą bzdurę pt. "to dla Waszego bezpieczeństwa" nie zdając sobie sprawy, że likwidować sie powinno przyczyny a nie skutki ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dzięki za informacje. Dwie owieczki nawrócone, a może będzie więcej :) Już nie użyją usług google.

"wyklety powstań ludu ziemi, powstańcie których dręczy głód, mysl nowa blaski promiennemi ...."

Nie wiem czy zauważyłeś że w Polsce zaczęło brakować elity intelektualnej. Autorytety naukowe i nie tylko naukowe wyparła "kultura amerykańska".

Nie ma kto tym barankom wskazać właściwej drogi i ostrzec przed zagrożeniami. Ci którzy kiedyś stali na "straży" internetu zajęli się zarabianiem.

Z jednej strony doganiamy intelektualnie afrykańską sawannę a z drugiej nie widać światełka w tunelu. Społeczeństwo staje się coraz bardziej podatne na niezbyt wyszukany marketing. Smutne to...

nihil fit sine causa

Skoro "inteligentne" molekuły w super hiper proszku do prania lepiej od ciebie wiedzą gdzie jest plama albo proszek na ból wie dokłądnie gdize cie boli to czemu cuda techniki marki google nie mają lepiej od ciebie wiedzieć: co chcesz, gdzie chcesz iść i co chcesz zjeść etc...?

Im większy postęp w technologii tym bardziej zwalnia to ludzi z myślenia i robią się coraz głupsi i podatni na ten cały chłam marketingowy i tyle... bo maszyna za ciebie wybierze i zrobi etc.

Nie wiem czy zauważyłeś że w Polsce zaczęło brakować elity intelektualnej. Autorytety naukowe i nie tylko naukowe wyparła "kultura amerykańska".

Nie ma kto tym barankom wskazać właściwej drogi i ostrzec przed zagrożeniami. Ci którzy kiedyś stali na "straży" internetu zajęli się zarabianiem.

Z jednej strony doganiamy intelektualnie afrykańską sawannę a z drugiej nie widać światełka w tunelu. Społeczeństwo staje się coraz bardziej podatne na niezbyt wyszukany marketing. Smutne to...

Kiedyś były elity intelektualne, teraz są elity marketingowe i szeroki rzesze przydupasów do kupienia za talerz zupy podany na imprezie promocyjnej ...

im szybciej to wszystko pierd***nie tym szybciej wrócimy na drzewa i do korzeni i rozwój (mam nadzieję lepszy) zacznie się od nowa ;)

Kiedyś były elity intelektualne, teraz są elity marketingowe i szeroki rzesze przydupasów do kupienia za talerz zupy podany na imprezie promocyjnej ...

hehe prawda

im szybciej to wszystko pierd***nie tym szybciej wrócimy na drzewa i do korzeni i rozwój (mam nadzieję lepszy) zacznie się od nowa

o nie, nie mam zamiaru chudnąć by gałęzi nie łamać :)

Moim zdanie to bardzo duże naruszenie prywatności. Logując się na komputerze obcej osoby przejmuje dane z jej przeglądarki. Mam nadzieję że to bug.

Znacząco spłaszyczyłeś sprawę...

Jeżeli będziesz u kogoś na kompie i zalogujesz się do Gmaila to nie przejmie ci "twoich danych" - tylko wtedy jeżeli zalogujesz się do Google w pierwszym uruchomieniu w specjalnej karcie konfiguracji.

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Znacząco spłaszyczyłeś sprawę...

Nie ma takiej możliwości. Dość dokładnie opisałem ;)

wrócimy na drzewa i do korzeni i rozwój (mam nadzieję lepszy) zacznie się od nowa

Ostatnio natrafiam na komentarze w stylu "chciałbym zamieszkać w lesie i polować jak pierwotny myśliwy" :) Ale to przez moje gusta muzyczne a nie jakiś nowy trend społeczny ;)

Poszperałem i jest fajna oferta dla kobiety: https://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5055064 :D

nihil fit sine causa

"najlepsi współ tfu rcy" nic nie programują w google oni robią propagandę ;) . Coś jak ci co śpiewali z pełnym przekonaniem w zamierzchłych czasach "wyklety powstań ludu ziemi, powstańcie których dręczy głód, mysl nowa blaski promiennemi ...." ;)

Widzę, że choroba postępuje w zastraszającym tempie.

Widzę, że choroba postępuje w zastraszającym tempie.

Nie jest tak źle, coraz więcej ludzi zaczyna się uodparniać na propagandę sukcesu i troski o użytkownika ... Nawet więcej, sądzę, że najbliższy rok będzie przełomowy i nastąpi zatrzymanie wzrostu ilości zarażonych ...

Większości ludzi nie przeszkadza brak prywatności, nawet jej nie ustawiają w FB i innych społecznościówkach itp. więc dlaczego Google miałoby z tego nie korzystać? :-)

Po prostu w takich czasach żyjemy.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Większości ludzi nie przeszkadza brak prywatności

Niestety, nie ma im kto pokazać dlaczego prywatność w internecie jest ważna.

nawet jej nie ustawiają w FB i innych społecznościówkach

Ludzie masowo korzystają z aplikacji na FB które "wyłudzają dane" w zamian za jakąś akcję. Ale to inny temat.

dlaczego Google miałoby z tego nie korzystać? :-)

Bo jego motto to "don't be evil" ;)

Po prostu w takich czasach żyjemy.

I jak przez to będzie wyglądał świat za 10 lat?

e:l

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności