Skocz do zawartości

PR strony, z której pochodzi link?

jacko777

Rekomendowane odpowiedzi

Wrzuć i sprawdź, później napisz czy dało efekt.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Lepiej linkować ze stron, o wysokim PR, chociazby dlatego, że takie strony mają zazwyczaj sporo BL.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Lepiej linkować ze stron, o wysokim PR, chociazby dlatego, że takie strony mają zazwyczaj sporo BL.

Bzdura. Co ma PR do BL? PR 4 robi się jednym linkiem i uważasz że będzie lepsza niż pr 0 z 10k linków?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

no właśnie czy można to jakos "zmierzyć" jaką siłę/ wartość daje ten link ze strony PR "zero"??

są np strony pr "zero" związane z tematyką Twojej strony, a są takie, któe nie pasują do tej tematyki, czy google to jakoś czyta i punktuje?

chodzi mi o pozycje po wyszukiwaniu...

no właśnie czy można to jakos "zmierzyć" jaką siłę/ wartość daje ten link ze strony PR "zero"??

Linijką?

pytam, bo może ktoś zna jakąs zależność..

Znam: s = V x t

To jest wzór na zależność

Ty jesteś dowcipny a ja mam fajny link:)

admini do przeklejenia dla wszystkicj pozycjonerów:) może mi ktos kiedys tez pomoże...

https://www.etechadvice.com/2012/10/list-of-300-high-pr-dofollow-blogs-with.html#.UJGWRiI7fiy

link do strony gdzie sa adresy z pozwoleniem na dofollow i z PR podanym...

Pozdro

W pozycjonowaniu najlepiej jak sam testujesz różne rozwiązania, przespamowanie ręczne tych blogów nie powinno zająć Ci dużo czasu, wybież jakąś łatwiekszą frazę i sprawdz.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

PR 4 robi się jednym linkiem

Rozwiń bardziej tą myśl...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Nie pojmujesz tego że nie da się tego zmierzyć? Link na stronie z PR6 nie da Ci tyle co link na PR0 odpowiednio wzmocniony.

Rozwiń bardziej tą myśl...

To nie jest myśl tylko praktyka.

To nie jest myśl tylko praktyka.

To jeszcze lepiej... Napisz proszę jak jednym linkiem zrobić PR4...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności