Skocz do zawartości

PR strony, z której pochodzi link?

jacko777

Rekomendowane odpowiedzi

Nie krępuj się... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Hmm no ok, przecież to nie jest jakieś wielkie odkrycie - 1 link site wide ze strony z pr4 :) U mnie to tak przynajmniej działa, tyle że ja tych linków później nie zdejmuje więc nie wiem czy traci go po jakimś czasie. Raz na chwilę jedna strona wskoczyła mi na pr5 po dodaniu 3 linków ze stron pr4.

No i site nie jest jakiś strasznie wielki tych stron bo 1-2k

A i jeszcze jedno, link z anchorem i od razu w topie ;) (może nie jakieś ciężkie frazy, ale jakaś tam konkurencja jest)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Lepiej linkować ze stron, o wysokim PR, chociazby dlatego, że takie strony mają zazwyczaj sporo BL.

Bzdura. Co ma PR do BL? PR 4 robi się jednym linkiem i uważasz że będzie lepsza niż pr 0 z 10k linków?

Też mnie interesuje jak podnieść PR bo przez długi czas miałem 3 a teraz tylko 2. Do tego strona znacznie się zoptymalizowała w tym czasie przez co nie rozumiem spadku.

hosting_baner.png

Wędkarstwo Sumowe

Portal dla ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności