Skocz do zawartości

SEOKI - prawda i mity

Ojciec_Pio

Rekomendowane odpowiedzi

Zgred, tematyczne to ten Twój? Seoki, to te oparte o skrypt Generala, czy o Indexu też, a może ogólnie katalogi?

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale w jakim kontekście pytasz ? skrypt nie ma znaczenia - mamy tendencję do spieprzenia każdego nawet tego najlepszego.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred, nie przespałem ostatnich dwóch lat, wręcz przeciwnie. Sam kiedys byłem "spamerem" i to przechodziło a od jakiś dwóch lat trzeba sie naprawde postarac, aby wypozycjonować serwis.

golum, chodzi mi o to, że pytania typu" dlaczego po update wybija na wierzch spamerskie strony" - jest bardzo oczywista. Im trudniejsza fraza tym więcej spamerskich stron. 90% tych spamerskich stron leci na dno, ale tym 10% się udaje - po prostu trafaiają idealnie w algorytm. Ale to nie znaczy, że znają się na rzeczy - czysty fart i tyle. Jednak nie obiecam klientowi, że jak zaczniemy spamować, to trafimy do top 10 - bo spamerzy mają mniejsze szanse przeżycia niż saper, ale mają. Jednak szanujący się seowiec takiego ryzyka się nie podejmie

Chłopie ale Ty pieprzysz jak potłuczony. W ogóle się zastanawiasz nad swoimi wypowiedziami? Spamerem byłeś?! Chyba takim jak Kapitan Seo z tego forum.

A o spamerce to Ty naprawdę nie masz bladego pojęcia.

Trzeba zacząć dodawać do seokow blog, forum , dział z newsami i jakieś interakcje ze społecznościówkami itp. to i inaczej g. będzie podchodził do strony.

Zgadzam sie suche katalalogi oferujące userowi tylko wpisy to przeszłość.

Zgred mówiłeś o pomorze , jeszcze przed końcem roku?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Zgred mówiłeś o pomorze , jeszcze przed końcem roku?

nie określiłem daty.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Czyli według Stinga nie byłem spamerem, uff. Całe szczęście. Choć dla mnie katalogowanie i rumakowanie to spam - przynajmniej według mojej logiki.

Nie znam metod działania Artefaktu - piszę to, co mi powiedzieli i do czego mnie przekonywali. Jeśli klamali, to skutecznie dałem się nabrać.

Ojciec Pio nie był heretykiem - przynajmniej nie da się tego skutecznie udowodnić:P

Nie cierpię spamerów!

@Ojciec to jak to w końcu z Tobą jest?

Zadajesz lamerskie pytania w pierwszym wątku:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/165045-seoki-prawda-i-mity/#entry1134880

Później wyznajesz, że jakieś tam zaplecze masz:

na moim zapleczu tego nie ma

i pozycjonujesz strony

Osobiście na docelówkę nie dodaje katalogów z PR mniejszym niż 3 a na zaplecze mniejszym niż 2

Następnie twierdzisz, że:

Szukałem ostatnio firmy seo, która miałaby pozycjonować serwis w naszej firmie

By chwilę po tym powiedzieć:

Sam kiedys byłem "spamerem" i to przechodziło

A jak @Sting2005 sprowadził Cię na ziemię, walisz teksty:

Czyli według Stinga nie byłem spamerem, uff. Całe szczęście. Choć dla mnie katalogowanie i rumakowanie to spam - przynajmniej według mojej logiki.

Jak złożyć wszystkie Twoje wypowiedzi w jedną całość, to wydaje mi się, że z Ciebie taki spamer jak z koziej d... trąbka ;)

Wydaje mi się, że ty nie tylko nie jesteś spamerem, ale nawet podstaw nie masz dobrze przyswojonych. A stwierdzenia, że rumakowanie i katalogowanie to spam, to weź sobie podaruj. Bo w zasadzie każde nienaturalne zdobywanie linków wg wujka G jest spamem. I wierz mi, że nie ma tu znaczenia, czy robisz blasty rumakiem, czy katalogujesz stronę, czy walisz tekstami po preclach (o innych technikach nie wspomnę).

Programy są po to by ułatwić pracę. Linkowanie po różnych skryptach jest po to, by maksymalnie zbliżyć profil linkowania do naturalnego sposobu zdobywania linków.

Ale ty pewnie zaraz wyjedziesz z tekstami, że content is the king, a z drugiej strony będziesz ubolewał, że w serpach są same spamerskie strony.

Spam to wszystkie treści i linki dodane do strony bez zgody jego właściciela lub za jego plecami w tym niechciany emailing.

Jest jeszcze druga definicja od google. Spam to wszystkie techniki i działania na stronach które to wyprzedzają strony które płacą google czy to za adwords czy coś innego. Spam to strona która nie korzysta z adwords :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności