Skocz do zawartości

Blogi zapleczowe czy precle?

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy blog prowadzony na Google może być pomocny w linkowaniu strony?? Czy to coś da??

Założyłem https://forumsumowe.blogspot.fr/

Żeby podlinkować nieco samo forumsumowe.pl ale nie zauważyłem czy coś to daje.

Warto prowadzić kilka blogów żeby wspomagały?

hosting_baner.png

Wędkarstwo Sumowe

Portal dla ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Przecież nie jest nawet zaindeksowany. Pozatym żadnego anchora nie dałeś i mało treści masz. A dlaczego dałeś blogspot.fr a nie com?

Dlatego że się na tym nie znam, anchor nie wiem co to jest i jak go tam dać ale zaraz poszukam w Google

I jak go zindeksować??

hosting_baner.png

Wędkarstwo Sumowe

Jeżeli nie wiesz co to jest anchor, to musisz niesety zapoznać się z jakimiś podstawami, poszukaj jakiegoś kursu online, książki - dopiero wtedy możesz porozmawiać na forum.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Już wiem co to Anchor, nie umiem jedynie go wstawić więc nie będę drążył tematu dopóki nie znajdę kogoś kto poprowadzi tego bloga. Pytanie czy ten blog będzie dobrze prowadzony wspomagał mnie linkami?

hosting_baner.png

Wędkarstwo Sumowe

Anchor to jest to co wstawiłem teraz do podpisu tutaj na stronie tak? Wędkarstwo sumowe i wtedy to pozycjonuje moją stronę na to hasło w Google tak??( coś takiego pisało w temacie "50 for dofollow..." o ile to forum ma dofollow tak?

hosting_baner.png

Wędkarstwo Sumowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności