Skocz do zawartości

Blogi zapleczowe czy precle?

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, anchor to właśnie coś takiego. Zazwyczaj też swoich zapleczówek za bardzo się nie ujawnia, w sieci grasują nadgorliwcy, którzy nie mają nic lepszego do roboty, niż zgłaszanie tego typu stron/blogów/itd w odpowiednie miejsca :P

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Mi się spodobał gest tego usera który to dał, dla mnie to bezinteresowna pomoc innym. Ja robie podobnie bo zamiast ściągać kasę za reklamy u mnie wynegocjowałem w najtańszych sklepach w kraju duże rabaty dla najaktywniejszych u nas na forum i to dodawani są z automatu. Zamiast brać kasę od producentów wdrażam za miesiąc projekt reklama w zamian za konkursy. Nie zawsze pieniądze są najważniejsze. Jestem elektrykiem w oświetleniu publicznym w Paryżu i nie jest lekko ale na forum zarabiać nie muszę.

Niestety też masz rację, można zniszczyć fora nadmiarem linków. Ja nie wiem jaki ja mam na forum ale u mnie kasujemy wszystkie linki ( dla tego forum mogę wyjątek zrobić :)) bo boję się że każdy jeden obniża coś dla strony. Nawet własny hosting zrobiłem bo tysiące linków do hostingu wychodziło.

Seo to dla mnie czarna magia, nie umiem tego, mam programistę dobrego i wybitnie taniego ale Seo kuleje u mnie i muszę tutaj szukać pomocy.

Dawał bym baner hostingu na innych forach w podpisie ale nie umiem go zrobić, u mnie nie działa, jest jako obrazek.

hosting_baner.png

Wędkarstwo Sumowe

Portal dla ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności