Skocz do zawartości

Pozycjonować czy nie pozycjonować

seoskryba_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam stronę zrobioną za pomocą kreatora dostawcy hostingu (prezentacja w sygnaturce). W najbliższym czasie chcę zacząć kurs WordPressa i w najbliższej przyszłości zrobić kolejną wersję mojej strony tym razem już na WP.

Pytanie czy do czasu wykonania strony na WP pozycjonować stronę zrobioną na szablonie? Na razie planuję katalogowanie, wpisy na forach i ewentualnie założenie kilku blogów linkujących do strony docelowej...

Czy lepiej wstrzymać się do czasu finalnej wersji strony?

Wydaje mi się, że jeżeli zacznę teraz to nie stracę tego w przypadku zmiany strony ale pytam dla pewności:)))

Doradźcie Koleżanki i Koledzy...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

W najbliższym czasie chcę zacząć kurs WordPressa i w najbliższej przyszłości zrobić kolejną wersję mojej strony tym razem już na WP.

Nie nie i jeszcze raz nie... Sam siebie poprawiam - to już patologia.

A więc:

"Niebawem chcę zacząć kurs WordPressa i w najbliższej przyszłości zrobić kolejną wersję mojej strony tym razem już na WP." - ufff, udało się:)

A wracając do tematu - nawet jak nowa strona będzie pod tym samym adresem muszę robić przekierowanie?

Rozumiem, że pewnie struktura będzie inna ale nie do końca wiem czy to właśnie karze przekierować nową wersję strony...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Po prostu zacznij pozycjonować stronę główną, nie linkuj na razie podstron. Po zmianie skryptu G. z czasem zaindeksuje nowe podstrony.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

To fakt, na razie będę pozycjonował raczej tylko stronę główną. A jak już przeskoczę na wersję spod WP to przynajmniej strona nie będzie całkiem "goła":)

A przecież zanim zrobię jakąś sensowną stronkę na WP to troszkę czasu minie więc szkoda go tracić na NIE pozycjonowanie!

Dzięki wielkie za porady!!!

Zdecydowanie pozycjonować ale jeśli to nowa strona to tak delikatnie i tylko główną. Jeśli będziesz chciał robić podstrony to po zmianie na wordpress-a będziesz miał dużo do zrobienia w .htaccess a jeśli dopiero ogarniasz wp to lepiej nie tracić czasu na ogarnianie przekierowań tylko pisać artykuły zgodnie z tym co oferujesz.

spis stron PR2 bezpłatny, moderowany katalog, za 3 komentarze wpis PREMIUM gratis

ciekawy katalog stron z PR1 - darmowy

jak pozycjonowanie tak samo profesjonalne co te szemranie na forach i serwisach to ciemno widzę ;) . Szemrany kolega w innych miejscach potrafił nawet odpowiadać na posty sprzed ponad roku :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

[ot]

a ja zacząłbym od wyje*ania tych adwordsow.. nic mnie bardziej nie zniechęca do podjęcia współpracy z kimkolwiek niż adwordsy na stronie-wizytówce firmy..

wizytówka firmy to nie klepanie biedy na adwordsach - to musi wyglądać pro, a wizytówka firmy uwalona adwordsami na pro nie wygląda. więc, albo jest się profesjonalistą i kasę zarabia się na prezentowanej na stronie ofercie, a adwordsy daje się na zapleczówki/fora tematyczne albo się człek za prezentowaną na stronie profesję nie bierze.

[/ot]

co do tematu to linkuj już dziś. zanim postawisz wordpressa część Twoich linków i tak straci moc albo zniknie z sieci. po postawieniu WP zrób tylko prawidłowo 301 i będzie git.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Racja. Za chwile ruszam z blogiem - inna tematyka - i tam wcisnę te reklamy.

I tam będę mógł testować położenie, ilość reklam i to jak przekładają się odwiedziny na ilość kliknięć reklamy...

Dzięki za cenną uwagę co prawda krytyczna ale takie sa najlepsze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności