Skocz do zawartości

Dwie domeny prowadzące na jedną stronę.

HardPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pytanie, a mianowicie, czy można podpiąć dwie domeny pod jeden projekt nie korzystając z przekierowania?

Już tłumaczę o co dokładnie mi chodzi. Mam domeny: 'moja-domena.pl' i 'moja-domena2.pl'. Chciałbym tak je obie połączyć, aby jeśli ktoś wpisze w wyszukiwarkę dostał się na moją stronę i wpisanie drugiego adresu skutkowałoby tym samym. Jednym słowem, chcę by moje domeny działały równolegle.

Można to jakoś ustawić?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

W cPanel parkujesz po prostu dwie domeny pod główne konto.

W Directadmin musisz dodać dwie domeny osobno (chyba że jest jeszcze inny sposób, jakiś łatwiejszy) i te utworzą katalogi pod strony, jeden katalog musiałby być przekierowany na drugi.

| Teraz oferujemy serwery VPS i hosting dedykowany także na terenie Polski |

Zawsze możesz zrobić jedną wspólną bazę dla dwóch projektów i też wykonasz założenie które przedstawiłeś (bez przekierowania).

Jedno z najważniejszych miejsc w naszym domu to łazienka. Potrzebujesz wanny, mebli, prysznica, potrzebne są baterie łazienkowe , brodziki, meble, umywalki lub inne wyposażenie łazienek? Poczuj się w swojej łazience komfortowo. Wysokiej klasy produkty w przystępnych cenach znajdziesz na lazienka.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności