Skocz do zawartości

Spadło tempo indeksacji?

strobet

Rekomendowane odpowiedzi

Jak pozycjonujesz, tak się indeksuje... a skoro tępo pozycjonujesz, to cudów nie oczekuj... :P

Spadło tempo? Teraz mam takie coś, że po aktualizacji sitemapki (ponownym wysłaniu) Google odwiedza wszystkie nowe url jednocześnie (aktualizuję co około 50 urli). Oczywiście wszystko jest w indeksie później. ^_^

Wcześniej takiego czegoś nie zauważyłem.

Ale się ubawiłem tym watkiem.

Fakt niektóre świeżynki podstrony wchodzą pokazuję sie w indeksie po 4 czy 5 dniach, oczywiście w bazie googla są tego samego dnia jak je odwiedzi robot, tylko prezentowane są z opóżnieniem, co do serwisów TOP-owych typu dobre forum czy serwis pojawiają się po kilku minutach w indeksie.

u mnie też spadło tempo indexacji, zauważyłem

Cały dzień siedzę przed kompem i oglądam walki w kisielu na youtube, a jak mi się znudzi to siadam przed TV i tam analizuję wystąpienia publiczne prezydenta Obamy, oraz innych przyjaciół demokracji. Wtedy też myślę, że przydałby im się porządny kurs asertywności by tak dobrze wszystkim odpowiadać na bezsensowne pytania. A jak i to mi się znudzi to wpisuję szkolenia sprzedaż w wyszukiwarce yahoo i sobie z nudów przeglądam wyniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności