Skocz do zawartości

sprawdzanie wynikow

michal05

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam pytanko czy możliwe jest aby google personalizowało wyniki gdy user nie jest zalogowany?

Na hasło baza firm na dwóch telefonach jestem 20, monitory pozycji również tak wskazują ale już na dwóch stacjonarkach na kablu niby strona jest druga (nie zalogowany,usunięte cookie i historia i nastawione na Polska)

Co jest grane? (strona ze stopki)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Tak, personalizuje bez logowania.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Przepraszam odgrzeje temacik jak to jest z personalizowaniem wyników jeśli ktoś nie jest zalogowany i ma empty cookie , jak personalizują wtedy?

Oraz ktoś kto pracuje na stałym łączu mógłby sprawdzić przy geolokalizacji Polska jaka strona jest na pozycji 2 na zapytanie baza firm w chrome i firefox?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

potwierdzam personalizację przy niezalogowaniu. nawet z pół roku temu też było podobne pytanie, ale temat został olany, co nie zmienia faktu. odpowiadając jednak na pytanie można dodać, że jest jeszcze ip - nie musi być tylko ciasteczko. zmień komputerowi ip i zobacz czy będzie miał ten sam wynik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności