Skocz do zawartości

Pan złodziej z pozycjonowanie.net.pl

szy

Rekomendowane odpowiedzi

AGRRRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh

CZY JA POWIEDZIAŁEM, ŻE NAPISAŁEM DO AUTORA I PIRACY ?!

KURDE !

nie widzicie w nawiasach /pl.comp.www/ ?!!!!

Przykleiliście mi łatkę kablownika.. NIE ZAKAPOWAŁEM ! NIE JA !

chyba coś mi się należy :|

Eh :] co za forum ;)

Poszły raporty do piracy.. no i do autora :-) /pl.comp.www/

To wiekszosc odbierze jako stwierdzenie ze raporty poszly.

Ja nie wiem co to znaczy /pl.comp.www/ i mozliwe ze nie jestem jedyny skoro sporo osob tak zrozumialo.

Jezeli nie wyslales raportow to bardzo dobrze, znaczy ze jestes normalny.

"Path: news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail

From: "Szymon Komendera" <templer@rower.com>

Newsgroups: pl.comp.www

Subject: Re: Maly plagiacik ;)

Date: Tue, 26 Oct 2004 17:33:32 +0200

Organization: tp.internet - https://www.tpi.pl/

Lines: 21

Message-ID: <cllqpb$75d$1@atlantis.news.tpi.pl>

References: <cllpjq$eth$1@nemesis.news.tpi.pl> <cllq7o$ibc$1@nemesis.news.tpi.pl> <cllq51$747$1@inews.gazeta.pl>

NNTP-Posting-Host: brd170.neoplus.adsl.tpnet.pl

X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1098804843 7341 83.29.97.170 (26 Oct 2004 15:34:03 GMT)

X-Complaints-To: usenet@tpi.pl

NNTP-Posting-Date: Tue, 26 Oct 2004 15:34:03 +0000 (UTC)

X-Priority: 3

X-MSMail-Priority: Normal

X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000

X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000

Xref: news.onet.pl pl.comp.www:411076

Użytkownik "|<onrad" <bez.adresu.jest@bardziej.tren.dy> napisał w wiadomo¶ci

news:cllq51$747$1@inews.gazeta.pl...

> Dnia 10/26/2004 05:21 PM, Użytkownik Szymon Komendera napisał:

> > Gdzie by to można zgłosić ?

>

> dla utorow oryginalu i na https://www.pirated-sites.com/

>

>

> --

> body {

> name: '|<ońrad Karpieszu>|';

> visit: url('https://www.vivamozilla.civ.pl');

> }

No dobra, mail wysłany, raport do pirated... wysłany...

Pozdrower

Szymon

"

To naprawdę nie ja !

Jestem normalny.. ludzie, chociaż Wy to powiedzcie.. kurde ;)

ja dochodze do wnioku, ze na swiecie jest tyle stron, ze trudno stworzyc cos oryginalnego i wszystko zaczyna byc coraz bardziej podobne do siebie....

istnieja tez pewnego rodzaju trendy - jeden wymysli - reszta klepie podobne...

i tu sie pojawia slowo "inspiracja" - tylko trudno powiedziec, gdzie inspiracja sie konczy a zaczyna plagiat....

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

szy

Troche sie czepiasz, lepiej napisac email do wlasciciela strony niz podawac takie informacje na forum otwartym.

Moment, moment. Bezwzględnie doszło do naruszenia pewnych sieciowych zasad, i to bardzo bardzo delikatnych. Wiadomo jak łatwo coś komuś w Sieci podpieprzyć, prawda?

Uważam, że takie przypadki bezwzględnie należy piętnować. Jeśli Bartek rzeczywiście sam tego nie zrobił, to popełnił cholerny błąd wybierając wykonawcę. I za błąd teraz zapłacił.

Kilka moich lejautów (przypadkiem pewnie też? sic!) widziałem u innych i wybacz, ale nie będę bawił się w zbędne konwenanse, kiedy widzę że ktoś komuś *ukradł* pracę, jego czas i pomysł.

Szablon? Nie wierzę, to nie wygląda na szablon. Ale proszę, niech Bartek wskaże sajt z tym templejtem - chętnie i szczerze przeproszę.

Jeszcze jedno - brak mi bezwzględnych konkretów w wypowiedzi Bartka - to skąd ten lejaut się wziął w końcu, może niech sam przyzna jednoznacznie?

I jeszcze jedno - Szymonów jak psów, cytowany post jest autorstwa innej osoby, nie mojego.

Szy.

----8<-----

Widzę już, że sam Bartek nie pisze o szablonie.

Bezwzględnie doszło do naruszenia pewnych sieciowych zasad, i to bardzo bardzo delikatnych. Wiadomo jak łatwo coś komuś w Sieci podpieprzyć, prawda?

Zgadza sie.

Jeśli Bartek rzeczywiście sam tego nie zrobił, to popełnił cholerny błąd wybierając wykonawcę. I za błąd teraz zapłacił.

WIdac, ze Bartek zachowal sie w porzadku i jak sie o tym dowiedzial to od razu sciagnal strone. Mysle, ze to samo by zrobil po otrzymaniu email'a. ;)

Jeszcze jedno - brak mi bezwzględnych konkretów w wypowiedzi Bartka - to skąd ten lejaut się wziął w końcu, może niech sam przyzna jednoznacznie?

Widzę już, że sam Bartek nie pisze o szablonie.

Dokladnie, Bartek nie napisal nigdy o szablonie, a wrecz przeciwnie, przyznal ze to plagiat.

Kwestia szablonu wyszla nie od niego i chodzilo o zbyt pochopne oskarzanie o kradziez layout'u, ale nie bylo to zwiazane z tym przypadkiem.

I jeszcze jedno - Szymonów jak psów, cytowany post jest autorstwa innej osoby, nie mojego.

Nawet mi to nie przyszlo do glowy i wogole uwazam, ze ten temat ma zbyt wiele postow.

Sprawa wyszla na jaw i reakcja wlasciciela byla poprawna i mozna ja uznac za zakonczona.

Sprawa wyszla na jaw i reakcja wlasciciela byla poprawna i mozna ja uznac za zakonczona

i tu się zgadzam i uważam że takie sprawy powinny byc załatwione na PW bo Bartek na pewno tak samo się zachował...

więc podajmy sobie ręcę walnijmy browca i pracujmy dalej i nie podpieprzajmy się nawzajem tyko pracujmy konstruktywnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności