Skocz do zawartości

[18+] Tydzień na jednej działce :)

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno nie widziałem tak dobrej Polskiej produkcji. Pomimo że półprofesjonalna i średniometrażowa, zachwyca w sferze intelektualnej.

każdy polak powienien go zobaczyc, niestey nie każdy zrozumie

I jeszcze kilka komentarzy-recenzji:

Moje życie już nigdy nie będzie takie samo...
ten film wbrew pozorom ma bardzo głęboki przekaz po prostu rewelacja !

nihil fit sine causa

A ty skąd wiesz ;) znasz ją ;> ?

nie wnikając w kwestie interpretacji etc. tego filmu po obejrzeniu 1rzecz mi się podoba niewątpliwie. Scena przy ognisku w której dyskutują, że gdyby podobny film zrobić o żydach albo arabach to jedyne co by po nich zostało to film na YT jak im łby ścinają. Całą Europę teraz zalewają arabusy a naśmiewanie się z chrześcijaństwa jest trendy teraz.

Cała ta globalizacja.. tfu... ich unia europejska mać...

A ty skąd wiesz ;) znasz ją ;> ?

Nie znam. :)

Ta akcja nad ogniskiem też mi się spodobała, ostatnio było głośno o jakimś filmiku wyśmiewającą Allaha czy kogoś tam, podobno zrobił się wielki skandal..

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

(...) tych Polaków, którzy wyglądają, jakby to nie czerwonoarmiści gwałcili Polki po wojnie, ale ich konie. Te końskie mordy chamkie!

Rozwalił mnie ten tekst :D

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Świetny film. I co ciekawe "nasza młodzież" go nie rozsławia. Co znaczy, że jest wybitnie dobry, bo tak jak napisał @Trotyl nie dla każdego. Jednak smutne jest to, że nigdzie nie zaistnieje, oprócz internetu.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Fabuła może na początku trochę odstraszać :) Muszą jeszcze nad tym popracować.

Jednak smutne jest to, że nigdzie nie zaistnieje, oprócz internetu.

Ma dziwną długość i w pierwszej połowie jest dużo "seksualności". Do telewizji się nie nadaje, teraz widz oczekuje "akcji" od pierwszych minut.

Został udostępniony za darmo na YT, pokłon za to dla autorów.

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności