Skocz do zawartości

Janowicz - Ferrer

secesjonista

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tyż prawda. Ostatnimi czasy miałem okazję oglądać wywiad z rodzicami naszego Jerzyka. Trochę się przeraziłem. Oczywiście nikt im nie odbiera powodów to chwały z syna, ale jak słyszę, że my zainwestowaliśmy, zaplanowaliśmy, o różnego typu wyrzeczeniach, poświęceniach. To dla mnie to jest jakieś sztuczne. Mam skojarzenia z inżynierią społeczną(hodowaniem mistrza). Mając kasę można od tak wychować sobie mistrza. A czy komuś przyszło do głowy(ktokolwiek pytał) czy Jurek chce być w ogóle tenisistą? Odnoszę wrażenie, iż o tym wszystkim zadecydowali jego rodzice a nie on sam i po prostu wyhodowali sobie mistrza. To jakaś inżynieria społeczna. Jeszcze raz gratuluję, ale Jurek czy tym naprawdę chciałeś być tym tenisistą?

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności