Skocz do zawartości

Terazbiznes.pl

Terazbiznes.pl

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.terazbiznes.pl/

Wymagam aby login był imieniem i nazwiskiem. Konta z dziwnymi loginami będą od razu kasowane. Link dofollow w postaci adresu pod artykułem.

Np Auotor artykułu tu imię i nazwisko, strona www.....pl

Konieczna miniaturka. Proszę o to aby grafiki były legalne. Ja np biorę je stąd FreeDigitalPhotos.net nie wymagają linka do autora, tylko podanie źródła skąd grafika pochodzi.

Artykuły o tematyce biznesowej. Minimum znaków to ze 2 tysiące. Treść musi być ciekawa.

Jeśli artykuł spełni wymagania ale link będzie do słabej strony np z pożyczkami gdzie zawartość to same linki, takiego artykułu nie zaakcaptuje.

Zastanawiam się jeszcze, czy nie dodać do strony katalogu firm.

Igor

Ta opcja z imieniem i nazwiskiem moim zdaniem nie trafna, będziesz mieć dużo Galów anonimów, albo Janów Kowalskich. Ja osobiście nie podałbym swojego imienia i nazwiska.

@up

właśnie mi kolega podpowiedział, że trzeba stworzyć wartościowy katalog, gdzie loginem będzie numer pesel (weryfikowane), a w następnym - numer karty kredytowej, żeby udowodnić, że mamy do czynienia z osobą pełnoletnią (pierwszy przypadek) lub decyzyjną finansowo (drugi przypadek)...

od razu zapowiadam, że PR będzie powyżej 8.

czy już są chętni na darmowe wpisy?

sorki za ten offtop, ale Drogi Autorze Tematu, przemyśl do czego służą katalogi ;)

no i szybciej niż się spodziewasz możesz oczekiwać wizyty kontroli dotyczącej przechowywania danych osobowych przy wymogu, jaki masz.

dymna.jpg

Za przetwarzanie danych osobowych bez uzyskania prawa do przetwarzania danych grozi do 2 lat pozbawienia wolności.

Za stosowanie wygórowanych wymagań grozi tylko brak zainteresowania Twoim katalogiem :)

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Wymogi dałem takie, ponieważ w każdym artykule widnieje autor. Byłoby trochę głupio gdyby widniał on np jako Pozycjoner15.

Regulaminu brak, ponieważ nie chcę żeby na stronie była informacja że strona akceptuje artykuły z linkami.

Proszę o wyrozumiałość to jest dopiero moja druga strona a pierwsza również jest preclem.

Uważacie że imię i nazwisko to przegięcie, więc usuwam ten wymóg.

Jeśli jeszcze macie jakieś uwagi chętnie wysłucham.

Terazbiznes to konto z którego korzystają 2 osoby więc moderatorze proszę go nie blokować.

Wymagam aby login był imieniem i nazwiskiem.

A twoja baza danych jest oficjalnie zgłoszona do GIODO ?? Czy tak sobie zbierasz???

niedługo ma być zniesiony obowiązek zgłaszania baz do GIODO

co do strony, czy Pinterest to aby na pewno dobry wybór? :> sociale są dobre ale bez przesady, jak dasz FB, Twit i LinkedIn będzie wystarczające,

ja nawet podam dostęp do konta bankowego. A chociaż zapewnisz nam jakieś szyfrowanie danych lub pewność ze te dane nie wyjdą ? A może do mailing u zbierasz dane ? Aby przesyłać oferty ? Osobiście mamy w ()() twój katalog, bo wiadomo że powstał on do zbierania danych osobowych. Jeszcze jak by miał te pr6 to jeszcze bym się zastanowił.

Nie są mi potrzebne Twoje dane. Wymagania jak imię i nazwisko były po to, żeby strona zbierała punkty trust rank. Artykuły podpisane przez autora, uzyta grafika równiez aby być w 100 procentach legalnym i link bez anchora aby nie otrzymać filtra. Dodając artykuł możesz liczyć na ruch.

Nikogo nie zmuszam do korzystania ze strony. Kto chce może się ponabijać. Ponoć smiech to zdrowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności