Skocz do zawartości

Słaba indeksacja backlinków

drobny2992

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Mam problem z indeksacją linków. Dodałem stronkę do 100 katalogów. Oczywiście ręcznie :faja: Pinguję linki od 9 dni przez różne serwery. Do sprawdzania pozycji w google używam serpmonstera. Problem jest taki, że cały czas jak miałem 256 backlinków tak jest i nie chce drgnąć do góry. Dlaczego tak jest?

najtaniej wyjdzie ci soft miona do generowania ministronek HTML + SWL/SB/... + jakaś dodawarka do ładowania po publicznych skyrptach typu DLA/OMNI/PUBLIKER - WIęcej info jak to połączyc znajdziesz tutaj.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Mam DLA ale nie mam skryptu Miona. Jak na obecną chwilę nie będę inwestował w programy bo nie dawano zainwestowałem w DLA.

seo-ninja

nie pingować, a linkować :) i będzie dobrze :)

Warto byłoby te wpisy, które mam już dodane zaindeksować :D a trochę ich jest.

@Hermit90 pokaż ze ten soft nie działa i nie ma skuteczności i wtedy wypowiedz się w temacie, jak masz jakieś argumenty na to tutaj podrzuć chętnie wszyscy zobaczą a ja w szczególności ja.

@drobny2992 - to już jakiś kanał RSS odpal z tymi wpisami i to podlinkuj, zawsze możesz dodać to do katalogów RSS. Jakieś proste generatory RSS są online, ktoś podrzucił też generator HTML chyba online tyle że miał jakieś ograniczenia, musisz poszukać sobie na forum albo w wiadomo gdzie.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Dokładnie, w ciągu 9 dni to majestic i ahrefs często nie zdążą zauważyć, że pojawiły się nowe linki.

Dodatkowo link w majesticseo nie zawsze = zaindeksowany link.

E: Literówka

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności