Skocz do zawartości

domena przekierowana 301

Rekomendowane odpowiedzi

WItajcie, mam nadzieje ze w dobrym miejscu zadaje to pytanie bo dopiero zaczynam przygode z PiO, choc z pozycjonowania zielony nie jestem.

Mam do Was pytanie, czy jezeli chcialbym spróbowac agresywnego pozycjonowania, np. poprzez pakiet xrumera na pewna domene załózmy strona.pl, ktora bedzie tylko przekierowaniem do głównej domeny mainpage.pl, i zdazyloby sie ze ta domena strona.pl dostanie bana lub filtr na Google, to czy bedzie to miało wpływ na główną domenę? Jesli tak to jak duży?

Mam nadzieje ze wyrazilem sie jasno.

Bede wdzieczny za wszystkie odpowiedzi :)

Dzieki

• 2 tygodnie później...

Gdyby domena przekierowana nabyłaby filtr to raczej na pewno miałoby to wpływ na domenę główną, która najprawdopodobniej spadłaby w wynikach. Ban na domenę przekierowaną jest raczej mało możliwy, przynajmniej Ja nigdy się z czymś takim nie spotkałem.

Jednak Ja bym się nie martwił bo zdjęcie domeny przekierowanej powinno przywrócić domenę główna na pozycje, które były przed przekierowaniem.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności