Skocz do zawartości

Co to jest katalogowanie dyfuzyjne?

seoskryba_pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jedna aukcja a tyle radości:)

A w zasadzie dwie bo, nie wiem czy wiecie, ale katalogowanie dyfuzyjne ma posiada DWA poziomy a mianowicie A+ oraz M+.

A oto i oferta, której nie można odrzucić :D

Nr aukcji 2712944413

Nr aukcji 2715543670

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Ale aby oferta była pełna nie można przecież poprzestać tylko na katalogowaniu...

Zatem, zapewne w odpowiedzi na liczne prośby i błagania Klientów, wprowadzone zostało....POZYCJONOWANIE DYFUZYJNE!!!

https://allegro.pl/pozycjonowanie-dyfuzyjne-p3-ponad-400-klientow-i2722860966.html

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Realizacja zlecenia może nie zostać zrealizowana ze względu na problemy z realizacją zlecenia:D

Ale sama nazwa dosyć chwytliwa...to trzeba przyznać...

Chyba napiszę do niego o numer patentu na tą nazwę bo też bym chciał taką usługę wprowadzić, Tylko u mnie byłoby G+ a to chyba nie jest nazwa zastrzeżona, jak myślicie? Albo może lepiej będzie tak: Turbodyfuzyjne G+ z potrójnym dyfuzorem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Eh, najlepiej definicji katalogowania dyfuzyjnego szukać u źródeł:

Pozycjonowanie dyfuzyjne polega między innymi na odpowiednim doborze rodzajów i typów katalogów oraz odpowiedniego nasycenia ich rozpowszechnienia na przestrzeni pewnego odcinka czasu.

Ale po co kupować osobno katalogowanie + dyfuzor skoro można od razu katalogowanie dyfuzyjne.

Albo po prostu pozycjonowanie dyfuzyjne i po sprawie.

No chyba, że ktoś sam kataloguje i chce to katalogowanie dopalić dyfuzją:D

To wtedy wskazany jest dyfuzor....

A oto i on

https://allegro.pl/szklany-dyfuzor-co2-35mm-akwarystyczny24-i2707676385.html

Co prawda do akwarium ale może się nada...:))))

Z jednej strony dyfuzja, to nic innego jak proces przemieszczenia się cząsteczek, można się jednak spotkać, ze stwierdzeniem, dyfuzji, jako innowacji (Model Rogesrsa) może chodziło o hasło Innowacyjne katalogowanie, czy nowoczesne, widać, marketing, tak na pół gwizdka ;)

a co do powyższej aukcji, to dobrze, że napisali, że to do akwarium, bo myślałem, że jakieś innowacyjne dildo ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Ta aukcja katalogowania dyfuzyjnego to kupowanie kota w worku, nie ma podanej ilości katalogów, ich wieku, PR, innych.

Z kolei pozycjonowanie dyfuzyjne to wybitne cwaniactwo, sami wybiorą 5 fraz i będą pozycjonować, stała cena dla tych 5 fraz - "nie dajemy Ci gwarancji TOP5" - czyli delikatnie sugrują możliwe TOP10 - jak dla mnie naciąganie jak w Gruponie.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Ludzie chyba kupują czas katalogowania. Na aukcji jest podane, że strona będzie katalogowana przez 90 dni! No ale równie dobrze mogą dodawać 1 wpis/dzień:D

Może właśnie te 3 miesiące robią takie wrażenie. Dziwne bo wydawało mi się, że w dzisiejszych czasach każdy dokładnie analizuje produkt. Ale powiem szczerze, że po pierwszym przeczytaniu nawet nie zwróciłem uwagi na to, że NIE ma w aukcji info o liczbie katalogów...

Jakbym sam nie chciał katalogować to może nawet bym się skusił:D:D:D

Niezłe kwiatki....ładnie wyglądają ale strasznie śmierdzą jak się je zerwie...

Ludzie chyba kupują czas katalogowania. Na aukcji jest podane, że strona będzie katalogowana przez 90 dni! No ale równie dobrze mogą dodawać 1 wpis/dzień:D

Może właśnie te 3 miesiące robią takie wrażenie. Dziwne bo wydawało mi się, że w dzisiejszych czasach każdy dokładnie analizuje produkt. Ale powiem szczerze, że po pierwszym przeczytaniu nawet nie zwróciłem uwagi na to, że NIE ma w aukcji info o liczbie katalogów...

Jakbym sam nie chciał katalogować to może nawet bym się skusił:D:D:D

Niezłe kwiatki....ładnie wyglądają ale strasznie śmierdzą jak się je zerwie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności