Skocz do zawartości

Co to jest katalogowanie dyfuzyjne?

seoskryba_pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No cóż...

Pozytywnym aspektem tego wpisu, oprócz sporej dawki śmiechu jaką zafundowałem czytającym i komentującym, jest fakt, że w chwili obecnej jest on wyżej w SERPACH niż strona pomysłodawcy tejże usługi...

Ech..., gdyby tak jeszcze przebić tą aukcje Allegro...

https://www.google.p...iw=1400&bih=827

A co do tej zastrzeżonej nazwy to lipa... Sprawdzałem...

Także śmiało można oferować innowacyjne usługi...

Z tym, że każdy tutaj ma inną definicję tego samego pojęcia:D

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

No moi drodzy!

Przebiliśmy naszym postem w wynikach wyszukiwania aukcje Allegro pomysłowego Użytkownika:)))

To teraz pytanie czy mogło w tym pomóc usunięcie linka do aukcji z treści tego posta?

Hasło "katalogowanie dyfuzyjne", jak pokazuje AdWords, nie jest w ogóle wyszukiwane w Google ale zawsze pierwsze miejsce to pierwsze miejsce;)

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Ludzie lubią nowości. Bierzemy stary produkt, pakujemy je w nowe opakowanie, puszczamy reklamę i sprzedajemy dwa razy drożej niż jest warte. Zaraz pojawi się katalogowanie triangulacyjne, katalogowanie WD40 itp.

Dzięki Seoskryba - dzień rozpoczął się od dobrego humoru. A jaki ubaw musi mieć ów innowacyjny pozycjoner :)

Swoja drogą - jakież w branży SEO szerokie pole do popisu w kwestii różnego rodzaju nazw usług:) Zwłaszcza że dla osób nie zajmujących sie tematem SEO to naprawdę wiedza z poziomu, dajmy na to NASA i można takie wrażenie oczywiście potęgować.

No i pojawia się cienka linia między uczciwością a tzw ściemą. Dla wielu niewidoczna.

POZYCJONOWANIE DYFUZYJNE P3+ nie dajemy Ci gwarancji TOP5, ale DAJEMY CI GWARANCJĘ "NIEZŁEGO KOPA" I STARANNIE WYKONANEGO ZADANIA !!!

Czyli kupujemy "pozycjonowanie" przez trzy miesiące, bez informacji o ilości katalogów, czy precli, a także ich jakości. Nie mamy także pewności, że to pozycjonowanie przyniesie jakiś rezultat, mamy tylko pewność, że wydamy pieniądze i ktoś zrobi z nich odpowiedni użytek (na pewno własny).

Dzięki Seoskryba - dzień rozpoczął się od dobrego humoru. A jaki ubaw musi mieć ów innowacyjny pozycjoner :)

Innowacyjny Pozycjoner nie ma ubawu tylko zaciera ręce. Naprawdę niezłe hasło marketingowe i zbudowana oferta. Oczywiście czytelnicy PiO i osoby zajmujące się pozycjonowaniem zaraz wychwytują pewne detale, które dla Pana Kowalskiego chcącego bez wynajmowania firmy SEO podbić pozycję nie są takie oczywiste...

Bardzo jestem ciekaw jak to się rozwinie...

Problem polega na tym, że kupując tego typu usługi na Allegro dodatkowo w atrakcyjnych cenach nie można oczekiwać cudów...

W razie czego można powiedzieć: "No a czego Pan oczekiwał za 30 czy 60 zł???"

I tyle w temacie...a nazwa działa...chociaż większość pewnie nie zna definicji słowa dyfuzja;)

Moim zdaniem pokazuje to że autor pomysłu nie potrafi zdobywać klientów i musi się uciekać do takich "sztuczek".

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

A może właśnie potrafi???!!!:)

Gdyby zaoferowała/zaoferował po prostu katalogowanie to oferta utonęłaby w gąszczu innych...

A tak to się wyróżnia.

Oczywiście nijak się ma zdobywanie Klientów do jakości świadczonych usług bo rzeczona oferta zawiera mnóstwo dziur:)

Ale sposób na zdobycie Klienta jest:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności