Skocz do zawartości

Wyciąganie maili ze strony z linków typu" wyslij email" itp

Yukatan

Rekomendowane odpowiedzi

Może zerknij na spambota kiedys miał taki program nie wiem jak teraz , znam jeszcze Urgrabbera i wiem ze program anomail ma dobrą szukajke podobno, po wpisaniu w google masz pełno stron z takimi programami.

Osobiście polecam skorzystanie z jakiejś strony z usługami tego typu lub ofert z for te osoby maja juz takie bazy i w razie jakis problemów to ta osoba bedzie odpowiadała za to :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Ocean fire ja nie ale może znacie kogoś kto sprzedaje taki skrypt który da radę ? :)

Na pewno jest jakies rozwiązanie i na pewno gdzies taki program ktoś napisał :)

Czyli wszystkie te programy w sieci które służą do wyciągania danych czy to emaili działają na tej samej zasadzie i dany email musi być widoczny na stronie?

sory że tyle wypytuje ale tyle tego stestowałem dzisiątki pytan zadałem i nic :palacz:

Jak w temacie , czy jest na rynku narzedzie które potrafi to zrobić , jeśli tak prosze o nazwę.

Dziękuje

I tym razem pakiet programów UltraSEOMaster okaże się pomocny, a dokładnie:

Google Harwester lub Google Harvester High tech do przygotowania listy stron oraz funkcja wyciąganie adresów email w programie UltraSEOMaster z pakietu USM.

Proszę

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

yukatan - z tego co napisałeś, adresy email są w żródle strony, ale np w postaci "zaszyfrowanej" przez javascript i tutaj bez problemu SEOCAT wyciągnie takie meila - podaj stronę to Ci pokażę jak wyciągnąć ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Myślałem że mówisz o stronach które meile mają w postaci:

<span class="[url=""]spamspan[/url]"><span class="[url=""]u[/url]">dominika [dot] maila</span> [at] <span class="o">mysitecom [dot] com</span>

Wtedy nei ma problemu SEOCAT'em ich wyciągnąć.

Natomiast z tego typu stronami które podałeś, na pewno nie poradzi sobie "standard" programowy, zobacz jak umieszczony jest email:

https://www.baza-firm.com.pl/includes/adem.php?usr=aW5ncmFkbw==&dmn=aW5ncmFkby5wbA==

Natomiast jak najbardziej można te meile wyciągnąć, ale to już dedykowane rozwiązanie - w sensie: drogie :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

gotowego softu raczej nie znajdziesz do tego. PKT łatwa Baza-firm też jest prosta tylko tam są maile w postaci obrazków - trzeba by sprawdzic czy np. Sniper da rade. Jak ktoś zainteresowany to mogę sprzedać już gotowe rozwiązanie do tych stron za kilka stówek ;) Dlatego tak tanio, bo mi też ten tool się przyda ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Otóż to strateusz , drogi nie musi być jesli już istnieje dłużej na rynku ,gorzej jakby ktoś go miał pisać ,może seom,aster se z tym bedzie radził :)

Właśnie te wszystkie panoramy i inne strony z topów mają tak, a mają ogromne bazy .w sumie gdzies widziałem taki program do PF i PKT ale już nie znalazłem.

Najbardziej mi zależy na forach tych z nastolatkami ale i branżowymi również ma ktoś jakis pomysł,jeszcze może?

@Sebau kilka stówek to ile 200 czy 900 ? a co z PF i forami?

PF też mogę "dziabnąć". Zrobie to na początku dla siebie i jeśli będzie działać tak jak należy i nię będzie mi szkoda mojej pracy, to w przyszłym tygodniu wróce do tego tematu ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności