Skocz do zawartości

Grubasek w dresach...

Kapitan Seo

Rekomendowane odpowiedzi

Rozwaliło mi to konstrukcję pojęcia o wyobrażeniu...

Na scenę w "Mam Talent" wchodzi grubasek w wieśniackich dresach i twierdzi że będzie sobie śpiewał... Wymiękłem...

https://www.youtube.com/watch?v=7knUFWY2P44&feature=related

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Wieśniacki dres? nie rozumiem tego pojęcia, był ubrany luźno, koszulka z Hendrixem, pełen luz, ale ludzie jak zawsze ocena wizualna (wystarczy spojrzeć na zachowanie widowni, czy nawet reakcję w tym miejscu;)

Wieśniakiem, to jest ten, co ocenia książkę po okładce, człowieka po wyglądzie czy ubiorze, niesamowity głos, dojrzały

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

w tym przypadku muszę się zgodzić z Herkulesem, po pierwsze chyba autor tematu nie wie jak ciężko takim ludziom znalezc jakie kol-wiek dla siebie ubranie, pod drugie nie widzę nic nic "bezsmakowego" bo samo słowo "wieśniacki" dla mnie nie jest zrozumiale. Jak już chcesz oceniać jego wizualnie to koszulkę miał jak najbardziej gustowna tez by sobie taka kupiłem by ale w rozmiarze L,, luźne spodnie a nie żaden dres, umyte włosy.. Człowiek jest skromny i z sadami na pewno ma więcej do powiedzenia w życiu jak ty. Po raz kolejny Kapitan Seo żart to tobie nie udał się...

Słaby ten Twój dowcip.

żart to tobie nie udał się...

Przykro mi ale Panowie chyba nie zrozumieli mojego przesłania... Ten temat to nie jest żart...

Założyłem go w celu wyrażenia mojego szacunku i wielkich słów uznania dla tego młodego człowieka, który według mnie zasługuje już teraz na miano wielkiego artysty... Celem drugim było to, aby nie oceniać człowieka po jego wyglądzie...

Widzę jednak iż nie wszyscy zrozumieli ten prosty przekaz i doszukują się dziury w dresie...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Tytuł tego posta, dział w którym go napisałeś i twój komentarz nad filmikiem sugerują wielki szacunek dla tego człowieka :mellow:

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności