Skocz do zawartości

Ahrefs - wspólne konto

teddy3

Rekomendowane odpowiedzi

4.2.2.Commercial use of information or reselling to third parties without a special contract with Ahrefs.com is prohibited.

For the entering into a contract please contact support@ahrefs.com.

wiesz... to można różnie interpretować ;)

dymna.jpg

gdyby dali możliwość robienia raportów dowolnej strony, za punkty.

Np 10 punktów = 5 raportów = $1

Bardzo dobry pomysł. Jakaś masowa prośba skłoniłaby ich do wprowadzenia takiego modelu rozliczeń.

P.S. Myślę, że napisanie @ z sugestią punktów każdemu z nas zajmie chwilę, a w zamian może uda się otrzymać pełny dostęp do bardzo dobrego narzędzia w atrakcyjnej cenie.

Rzetelne pozycjonowanie. Gwarantowane efekty.

Strategia "anty Panda & Penguin".

www.seoagent.pl

Nie rozumiem spinki o to, że chcę dzielić z kimś konto. Skoro ahrefs daje 2000 zapytań dziennie za 250zł / miesiąc, a ja wykorzystuje max 100 zapytań dziennie tzn., że nie opłaca mi się wydawać tyle kasy. Każdy kto choć trochę potrafi zarządzać swoimi pieniędzmi przykombinuje w tej kwestii i wpadnie na taki pomysł aby zrzucać się na dostęp. Tyle w temacie. Moja oferta jest nadal aktualna, czekam na ewentualnych zainteresowanych.

próbowałem spamować forum spamerów

• 4 tygodnie później...

Regulamin stanowi coś a wy kombinujecie ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pytam sie zgred bo słusznie Teddy mówi że skoro korzysta z 20% to czemu miałby za darmo dawać ahrefsowi 80% swoich pieniędzy.Owszem ich soft ich zasady,ale pewnie specjalnie nie zrobili mniejszych planów ,dobrze to obmyśleli wiekszość płaci za cały plan a conajmniej z 50% nie wykorzystuje całości więc zarabiają więcej :) mnie nie dziwi że ludzie próbują kombinować w takiej sytuacji ,poprostu szanują swoje pieniądze :)

Czy to, że próbuję zaoszczędzić pieniądze czyni mnie mniej profesjonalnym przedsiębiorcą? Póki co Ahrefs się nie przyczepił i w tym momencie dzieląc konto oszczędzam. Nie czuję się gorszym człowiekiem:) moje umiejętności nie maleją z tego powodu, że dzielę z kimś konto. Jak chcecie za to płacić 270zł / miesiąc to płaćcie, ja nie zamierzam. Pewnie każdy z Was ma po części nielegalne mp3, filmy czy oprogramowanie na dysku. Nie wstyd Wam? Miłego weekendu życzę.

próbowałem spamować forum spamerów

Czy to, że próbuję zaoszczędzić pieniądze czyni mnie mniej profesjonalnym przedsiębiorcą?

Nie. stajesz się przestępcą, złodziejem i tak dalej...

Póki co Ahrefs się nie przyczepił i w tym momencie dzieląc konto oszczędzam.

albo wykazuję sie "profesjonalną" głupotą

Pewnie każdy z Was ma po części nielegalne mp3, filmy czy oprogramowanie na dysku. Nie wstyd Wam?

Nie - nie mam - bo miec nie mogę z uwagi na kontrole takie czy inne. To bardzo proste odbić piłeczkę i powiedzieć, ze druga strona jest taka sama jak Ja bo też podobno kradnie :(

Każda kablówka na przykład ma zapis że współdzielenie sygnału czy też energetyka, ze podpieprzasz prąd - też jest w regulaminie - że takie zachowanie to po prostu kradzież.

Witki opadają ... i co inne też ;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności