Skocz do zawartości

Wtyczka do segregowania stron w adminie

4play

Rekomendowane odpowiedzi

Czy, zna może ktoś wtyczkę do wordpressa, która pozwala na segregowanie stron w adminie? Chodzi o to aby można było nadać podczas tworzenia nowej strony jakiś parametr, np "wroclaw" i segregować widok stron (w adminie) po tym parametrze.

Filmy animowane typu explainer video. Malowanie przy winie i najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. 

• 4 tygodnie później...

Dzięki za pomoc, obie wtyczki są ciekawe. Nie wyraziłem się dosyć precyzyjnie, chodziło mi o uporządkowanie stron w adminie wordpressa. Tak, żeby łatwiej było nimi zarządzać. Znalazłem taką wtyczkę, nazywa się Page Order jeżeli ktoś byłby zainteresowany.

Filmy animowane typu explainer video. Malowanie przy winie i najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności