Skocz do zawartości

Pomoc ! Po redirecie padł panel administracyjny

goorall

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Może nie jest na temat na forum ale sądząc bo znajomości php "mądre głowy" coś poradzą. Otóż po zmianie serwera padła panel administracyjny w moim sklepie - silnik oscommerce, tzn. Klienci logują sie kupuja produkty ale ja nie mam możliwosci wejścia w sklep . Wpisuje /admin i pojawia się text że nie mam uprawnień do katalogów bład ttp 403- ale to samo jest u admina i nawet ludzik co "budował" ten sklep też nie wie o co chodzi. Co się stało - dodam że serwer pozostał w tej samej firmie - zmieniła sie domena "startowa". Pozdrawiam

Najlepsze wózki dziecięce produkują Szwedzi.

że nie mam uprawnień do katalogów bład ttp 403- ale to samo jest u admina

a jakie uprawnienia są tego katalogu, kto jest wlaścicielem katalogu i skryptów, to może ale nie musi być suid dla php na ownera.

Mało danych niestety by coś sensownego na 100% powiedzieć.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

wstaw instalkę zmień chmody dla configure.php (w adminie i include) puść instalkę jeszcze raz - BEZ NADPISYWANIA BAZY - powinno działać

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności