Skocz do zawartości

Monitorowanie fraz - www / bez www

Albi

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka jest różnica pomiędzy domeną z www i bez www przy monitorowaniu fraz ?

Czy to ma znaczenie, czy monitoruje frazy dla domeny "z www" czy "bez www" gdy jest zrobione przekierowanie z jednej na drugą ? Czy monitorowanie "bez www" da mi takie same wyniki gdy przekierowanie jest na "z www" ?

Pytanie pewnie wiele razy przerabiane, ale cieżko odsiać to co chce i znajduje np.:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/72206-www-i-bez-www/

Jaka jest różnica pomiędzy domeną z www i bez www przy monitorowaniu fraz ?

Czy to ma znaczenie, czy monitoruje frazy dla domeny "z www" czy "bez www"

Przekierowanie w tym wypadku nie ma nic wspólnego.

Czy ma znaczenie jest zależne od implementacji systemu monitorującego czyli jak sprawdza pozycje. Dlatego najlepiej zapytaj się wydawcy sytemu monitorującego z jakiego korzystasz.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

odpowiedź raczej już mam powyżej ...stat4seo - gryzło mnie to i zastanawiało. Wg. mojej logiki z www powinno byc ok, ale jak wcześniej mnie pozycjonowała firma seo, to miałem bez "www". Również miałem udostępniony monitoring z stat4seo.

Mam kilka godzin to narzędzie, wiec czuje się jak siedmiolatek, który dostał wymarzoną kolejkę elektryczną :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności