Skocz do zawartości

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przeciez ban to rzecz normalna :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@erotiksite ja wiem ze dla klienta najlepiej bylo by gdybym w tej cenie zapewnial zywotnosc wpisu for ever, ale tak sie nie da. Domena z przeniesiona trescia dostaje bana bardzo szybko, taki jest fakt.

W przypadku bana precli klient, ktory u mnie zakupil jest moim zdaniem traktowany calkiem dobrze dostaje cene o polowe nizsza jaka zaplacil za postowanie i mozliwosc ponownego uzycia tych samych tekstow czyli placi tak naprawde 20-25% poprzedniej kwoty. Wydaje mi sie ze to lepsze niz to co robi wiekszosc networkow w przypadku bana czyli ostatni gasi swiatlo i projekt umiera.

Jak to kojotek napisal wyzej, authority networki sa na celowniku googla bo dzialaja idealnie (co widac zreszta w tescie fikasa). To nie sa katalogi, ktore mozna pokazywac legalnie i nic sie nie dzieje, a jak sie dzieje to przenosimy domenke i sie nic nie dzieje:).

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Ban to rzecz normalna, ale jak ktoś zapłaci za publikacje wpisów w prywatnej sieci to może oczekiwać, że linki będą utrzymywane przez przynajmniej rok czasu. Właściciel sieci blogów sam ustala zasady, ale przez takie a nie inne postępowanie może tracić klientów. W mojej ocenie pieniądze wydane na publikacje w MastaBlasta to pieniądze stracone. Nie było warto a rekompensata 50% upustu do ponownego postowania jest niewystarczająca. Jednocześnie muszę potwierdzić, że krótkotrwały efekt był bardzo dobry.

Treningi WattUp.pl

Dokładnie o to mniej więcej chodziło, żeby możliwość dodania do nowych precli jeżeli były zbanowane wcześniejsze była przez przynajmniej 6 miesięcy a później przez kolejne 6 miesięcy za 50% ceny. Nie chodzi o przeniesienie wcześniejszych a o dodanie ich od nowa. Bo teraz sytuacja wygląda tak, że ktoś może dodać wpis, zapłacić 750 pln a za tydzień okaże się, że zamiast pomóc to tylko zaszkodziło bo precli już nie ma i ewentualnie dopłaca kolejną kasę na dodanie ich od nowa. Czyli czysto teoretycznie może dopłacać te 50% co miesiąc.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake troche wyszukujesz na sile ektremalne sytuacje, przy ostatnim banie wszystkie projekty bodjaze z 2 mc zostaly powtorzone nie odplatnie, tylko starsze niz 2 mc mialy platnosc 50%.

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Nie wiem Kulfik po co się przekomarzasz z nimi :)

Ludzie, albo Wy od wczoraj jesteście w branży albo macie grubego kaca :)

Nie od dziś wiadomo, że pozycjonowanie stron niesie ze sobą ryzyko. Jest multum czynników, które trzeba wziąć pod uwagę i trzeba się mocno walnąć w łeb przed karierą pozycjonera. Jeżeli nie jesteśmy wkalkulować w ryzyko takich przypadków jak filtr, ban to nie wiem czego szukacie w seo :)

Tak samo jak nasze zaplecze, nasze strony mogą dostać bana, tak samo usługi jakie kupujemy u innych ludzi (multikody, blasty preclowe, blasty XR/SB) mogą dostać bana lub nie przynieść porządanych efektów.

Kapiszi?

Zgoda, ale kupowanie takiej usługi po to, żeby linki były w indeksie 2 miesiące mija się z celem przy takich kosztach... Więc jakaś "gwarancja" powinna być przy takiej ilości linków.

Ale ogólnie usługę polecam, efekty są :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

przy ostatnim banie wszystkie projekty bodjaze z 2 mc zostaly powtorzone nie odplatnie

Warto chyba pomyślec nad przedłużeniem tego okresu z 2 miesięcy do 6-12 miesiecy. Rozumiem, że ban to jest ekstremalny przypadek, ale po wpisach w tym temacie widać, że ludzie chcą mieć gwarancję że wybulając kasę na precle ich linki pobędą tam dłużej niż 2 miechy.

Przeczytałeś ze zrozumieniem o co chodzi przedmówcom? bo mam poważne wątpliwości co do tego.

Przecież pisał, że jest na grubym kacu ;)

A ogólnie to wszystko prawda i każdy ma rację z tym co piszę. Przed banem nikt się nie uchroni sprzedając publicznie taką usługę, ale jak już nie kupuję preclowania za piątaka na allegro tylko ładuję w to gruba kasę bo wiem że są efekty to przynajmniej niech one będą przez 6 miesięcy a nie przez 2 tygodnie. Po drugie jest to oficjalnie sprzedawana usługa i myślę, że chyba opinia klientów też powinna być brana pod uwagę. Przecież nie chodzi tu o żadną złośliwość czy pisanie że nie działa, szczególnie przez tych którzy nie kupili bo tak nie jest, ale po prostu o oczekiwania co do produktu. Jeżeli jest jak piszesz, że ewentualnie do 2 miesięcy możesz powtórzyć w cenie a powyżej 50% to ok. Ci co na takie warunki się zgodzą to na takich warunkach kupują i zdają sobie z tego sprawę. Ja też chętnie kupiłbym jeszcze nieraz, ale jeżeli byłoby to przynajmniej te 6 miesięcy. Tyle w temacie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Fikas - przestań być takim ( )( ) -włazem bo aż się niedobrze robi jak Cie czytam. Kulfik nie sprzedaje promocji z allegro za 5 zł tylko kasuje grubą kasę i tak naprawdę wychodzi, że za shitową usługę

gruba kase? kiedys bylo przyslowie, ze pozycjonowanie nie jest dla wszystkich. moze cos w tym jednak jest. jesli kogos nie stac na usluge to niech nie kupuje. jesli ktos nie chce kupic uslugi, to po prostu niech jej nie kupuje. nie ma co walczyc, podniecac sie i wyzywac. ci co umieja zarobic na takich ofertach beda zarabiac ladne pieniadze. ci co nie potrafia, zmarnuja kase. ale wtedy warto sie zastanowic czy ta zabawa w seo ma jeszcze sens. sa miliony sposobo na darmowe linki, wiec nie rozumiem po co to cale hejtowanie.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Ale tu nikt nie "hejtuje" :-). Usługa jest dobra, prawie każdy to podkreśla, tylko jest trochę wątpliwości.

Ale jeżeli ma dawać efekt przez 2 miesiące, to jaka w tym kalkulacja w długim terminie? Poza tym nigdzie na stronie(albo ja nie widzę) nie ma informacji, że wpisy po banie "znikają", co nie jest takie oczywiste dla wszystkich, zwłaszcza że np kupując multikod do katalogów Kulfika, ma się świadomość, że cała baza jest przenoszona w przypadku bana. A że tutaj już tak nie jest informacji brak. A dla wielu może to być kluczowe przy kupnie usługi.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności