Skocz do zawartości

pozycjonowanie strony pr4 na popularne haslo

Rekomendowane odpowiedzi

witam

chcialbym podniesc troszke w wynikach googla strone www.angielski.ling.pl

chodzi mi o hasla np angielski, jezyk angielski, gramatyka, testy,

strona ma pr4 jest pierwsza na testy z gramatyki, testy ze slownictwa i 9 na angielski

a wiec pytanka:

czytajac forum znalazlem info np o zapleczu. nie bardzo rozumiem o co chodzi i do czego to ma sluzyc, moze ktos poda link jak juz bylo

czy warto mi dodawac do katalogow qlweba? nawet jesli glowne [index] maja pr3 to podstrona na ktorej sie pojawi link ma i tak 0.

czy moze zaszkodzic mi dawanie linkow bezwrotnych na serwisach nie zwiazanych tematycznie o niskim pr?

czy warto dawac duzo linkow zwrotnych? czy np 10 to juz duzo? chodzi mi o wychodzace z glownej lub stopek

czy jesli chce wypozycjonowac na slowo angielski jest sens wplatac to slowko gdzie sie da do opisow, <h1> i tym podobnych? czy np slowo powtorzone z 10 razy na glownej w roznych miejscach to juz nie za duzo a moze niewystarczajaco?

moze ktos zerknie na stronke i powie co w ogole mysli o niej?

ps na razie nie moge zrobic shorturli ale czy to moze mi znacznie pomoc?

wielkie dzieki i pozdrawiam

ps jak pytania sie wydaja banalne to prosze tak czy siak odpowiedziec.... :)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

> chodzi mi o hasla np angielski, jezyk angielski, gramatyka, testy,

Lekki tuning pod stosowne słowa kluczowe + linki linki linki ;)

> strona ma pr4

To raczej bez znaczenia...

> jest pierwsza na testy z gramatyki, testy ze slownictwa i 9 na angielski

... i to też :)

> czy warto mi dodawac do katalogow qlweba? nawet jesli glowne [index] maja pr3 to podstrona na ktorej sie pojawi link ma i tak 0.

Warto.

> czy moze zaszkodzic mi dawanie linkow bezwrotnych na serwisach nie zwiazanych tematycznie o niskim pr?

Nie może, i myślę że to się nie zmieni. Dawałoby to zbyt łatwą drogę do "zatopienia" konkurencji.

> czy warto dawac duzo linkow zwrotnych? czy np 10 to juz duzo? chodzi mi o wychodzace z glownej lub stopek

Nie warto. Nie powinno to jednak specjalnie zaszkodzić.

> czy jesli chce wypozycjonowac na slowo angielski jest sens wplatac to slowko gdzie sie da do opisow, <h1> i tym podobnych? czy np slowo powtorzone z 10 razy na glownej w roznych miejscach to juz nie za duzo a moze niewystarczajaco?

Warto, ale bez przegięć. Strona jest dla użytkownika, nie dla robota. Ma być zjadliwa po optymalizacji.

moze ktos zerknie na stronke i powie co w ogole mysli o niej?

> ps na razie nie moge zrobic shorturli ale czy to moze mi znacznie pomoc?

Pomoże głównie w indeksacji serwisu. Przyznam się że nie wiem czy mają one wpływ na pozycję (znaczy - mają - o ile użyjesz w nich słów kluczowych ;-) ).

Pozdrawaim,

AdamD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności