Skocz do zawartości

Ponowne zaindeksowanie strony

a4le

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem sobie kiedyś forum (scrapbookingforum.pl), pododawałem sobie tam działy itd. I tak w sumie zostawiłem nie dodając forum do google ze względu na brak czasu. Po dłuższym czasie z powrotem wróciłem do forum, aby je rozwinąć i mam następujący problem w sumie pytanie..

Google samo zaindeksowało forum, ale niestety ze złym tytułem i opisem oraz słowami kluczowymi. Teraz pokazuje przy wpisaniu "scrapbooking forum":

Początki Scrapbooking

scrapbookingforum.pl/ - Translate this pageRemember me. Aktualny czas: 11-01-2012, 10:23 AM Rejestracja | Nie pamiętam hasła. scrapbookingforum.pl. [-]. Scrapbooking. Dział, Wątków, Postów, Ostatni ...

2 dni temu zmieniłem tytuł, opis oraz słowa kluczowe na prawidłowe, a także dodałem sitemap. 4 dni temu dodałem własnoręcznie forum do google przez webmaster tools. I teraz pytanie. Kiedy to google zmieni? Ile trwa zmiana tytułu i opisu? Z tego co widzę google bot codziennie u mnie siedzi, ale jakoś tego nie zmienia.

Jeśli chodzi o odwiedziny google bota to odwiedza mnie codziennie.

Chodzi o stronę główną tj. tytuł, opis ale zauważyłem, że podstron też nie zaindeksował ponieważ status przy sitemap mam pending...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności