Skocz do zawartości

Najlepszy grupy prywatne seokatalogów

KoFler

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule - poszukuje sprawdzonych grup prywatnych, nie proszę tutaj właścicieli o reklamę własnych grup, gdyż też swoją grupę posiadam, tylko zainteresowanych użytkowników korzystających z takich list i którzy rzetelnie i uczciwie polecą grupy.

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

Xemix - haha, najlepsze że sam od KoFlera te kody kupowałem, skleroza ;)

@martinewg nie bedziemy ;)

Powiedziała stopka Kulfika :D (tak, wiem że precle ;))

Jeśli któryś właściciel krępuje się reklamować proszę o kontakt, chętnie kupię kod na próbę i podzielę się wrażeniami tutaj i w sklepie :)

Od Kulfika, Neonexa i moje-katalogi już kody pokupowane, ale te dwie pewnie wypróbuje, a co do katalogów Remedia to katalogów mam pod dostatkiem :P, i katalogistroneu też rozważę, dzięki za info. Tylko że to nadal tylko 250 katalogów :P jeszcze z 250 jakichś by się przydało, jest jakaś grupa, która ma tyle katalogów?

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności