Skocz do zawartości

Modyfikacje skryptu otwarty.pl mini  

109 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zainteresowany kolejnymi modyfikacjami otwarty.pl mini?

• Tak
      76
    • Nie
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 6 miesięcy temu...

Do czego służy funkcja: "Powiadomienia mailowe o usunięciu wpisu" oraz "Powiadomienia mailowe o aktywacji wpisu" w konfiguracji w panelu administracyjnym jeżeli podczas dodawania strony do katalogu nie ma nawet pola do wpisania adresu mailowego? Jak dodać wobec tego takie pole i jak zrobić, aby było to obowiązkowe pole?

• 3 tygodnie później...

Mam kolejny problem z miniaczem od Melmy. Mianowicie nie mogę ustawić własnej treści powiadomienia o dodaniu strony lub o usunięciu. W oknie edycji powiadomień(wygląd->powiadomienia) mam normalnie funkcję edycji powiadomień jednak po zmianie treści w oknie i zatwierdzeniu zmian. Zmiany się nie zachowują, a stan okna wraca do stanu sprzed edycji. Natomiast w phpMyadminie zachowuje się wersja która wpisałem. Poza tym maile wysyłane są wg domyślnej wartości a nie tej która wyedytowałem. Jak to naprawić?

Jeżeli chodzi o wysyłanie maili z uwagami do wpisu to wszystko działa bez zarzutu. W przypadku pozostałych jest problem.

Z góry dzięki za pomoc!

• 2 miesiące temu...

Witam,

Wybaczcie, że post pod postem, ale mam kolejny problem z moim miniaczem od melmy. Ciągle znajduje jakieś błędy ij niedociągnięcia. Czy komuś działa poprawnie formularz kontaktowy? U mnie wszystko wygląda dobrze. Jednak wiadomości am,ilowe docierają bez treści. Treść każdej wiadomości wysłanej z formularza kontaktowego ma w sobie jedynie tekst: "Wysłane z Katalog Stron Internetowych...". Z starszych tematów na forum nic nie wynika. Czy ktoś już rozwiązał ten problem?

• 3 tygodnie później...

Witam,

Mam dwa pytania problemy które mogą się wydać banalne ale jakoś nie potrafię sobie poradzić, więc proszę o wyrozumiałość i o pomoc.

1. Jak wyróżnić dodany wpis: - na razie wyróżnione są strony które były dodane domyślnie, każda nowa dodawana strona jest standardowa i nigdzie nie widzę opcji by ją wyróżnić.

2. Nie wyświetlają mi się reklamy, gdy w odpowiednie pole skopiuje kod, na stronie wyświetla się właśnie ten kod zamiast grafiki.

Z góry dziękuje za pomoc.

U mnie na karcie wpisu w panelu administracyjnym jest opcja: "wpis polecany" i zaznaczamy tak lub nie.

Co do drugiego pytania to jak wklejasz kod reklamy? W przypadku Google Adsense działa u mnie bez zarzutu. No i przede wszystkim podaj jaką wersję skryptu posiadasz? Darmową czy jakąś płatną modyfikację?

• 3 tygodnie później...

Zainstalowałem skrypt v3.0 Free na serwerze, ale caly czas u góry strony wyświetla mi się informacja:

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/u890602445/public_html/otwarty_disp/funkcje.php on line 13

O co tu chodzi, bo jestem początkujący. Po instalacji miałem informację o tabelach w bazie:

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/u890602445/public_html/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 745

Jak pozbyć się komunikatu u góry strony? Jest na stronie głównej i wszystkich podstronach.

Nie o wysiłek chodzi lecz o umiejętności:) Dzięki za linki - metodą prób i błędów pozbyłem się tego komunikatu.

Swoją drogą, to te trzy reklamy zaistalowane w skrypcie tj. powyżej spisu kategorii tj. adsense i baner melma.pl/vip-seo-skrypty.html oraz ponizej kategorii baner demo.melma.pl muszą pozostać czy wolno je usunąć? Stopkę to wiem, ale pytam o te trzy reklamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności