Skocz do zawartości

Modyfikacje skryptu otwarty.pl mini  

109 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zainteresowany kolejnymi modyfikacjami otwarty.pl mini?

• Tak
      76
    • Nie
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś mi wytłumaczy gdzie znikają niektóre strony dodane do katalogu? Dodałem kilkanaście stron do katalogu i wszystko OK, ale zauważyłem, że dwie strony, które dodawałem zniknęły tzn. wliczono je do ilości wpisów ale ich nie ma. W niekatywnych widnieje liczna 2, ale po kliknięciu w link nie wyświetla mi tych stron. Lista wpisów nieaktywnych jest pusta pomimo, że po prawej przy nieaktywnych widnieje liczba 2. W liście niekatywnych wyświetla tylko informacje nawigacji "pokaż: 1 - 2 z 2".

Druga sprawa, to nie wiem dlaczego czasem tak się dzieje nie mogę dokonać w PA zmiany opisu dodanej strony. Wchodzę w PA w "Szczegóły wpisu", dokonuję zmian w polu "edycja treści wpisu" po czym klikam z "Zapisz zmiany". Przeladuje, ale opis wraca do poprzedniego.

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

LevB, wszystkie reklamy możesz usunąć lub wstawić swoje własne. Zmian możesz dokonać z poziomu panelu admina.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

Teraz generalnie tak się loguje, ale przy pierwszym logowaniu był zupełnie inny adres cos w stylu www.mojastrona.pl/otwarty_inc/otwarty_install.php?=pierwsze_logowanie

po drobnych modyfikacja loguje sie juz na    adresstrony/otwarty_admin

mimo wszystko jest masa błędów typu

Notice: Undefined index: o1 in /home/hosting/prv-hosting/prv.pl/u/o/katalog4you/otwarty_admin/admin_functions.php on line 860 Notice: Undefined index: o2 in /home/hosting/prv-hosting/prv.pl/u/o/katalog4you/otwarty_admin/admin_functions.php on line 861 Notice: Undefined index: o3 in /home/hosting/prv-hosting/prv.pl/u/o/katalog4you/otwarty_admin/admin_functions.php on line 862 Notice: Undefined index: o4 in /home/hosting/prv-hosting/prv.pl/u/o/katalog4you/otwarty_admin/admin_functions.php on line 863 Notice: Undefined index: f1 in /home/hosting/prv-hosting/prv.pl/u/o/katalog4you/otwarty_admin/admin_functions.php on line 865 Notice: Undefined index: o1 in /home/hosting/prv-hosting/prv.pl/u/o/katalog4you/otwarty_admin/admin_functions.php on line 867 Notice: Undefined index: g2 in /home/hosting/prv-hosting/prv.pl/u/o/katalog4you/otwarty_admin/admin_functions.php on line 868 Notice: Undefined index: g3 in /home/hosting/prv-hosting/prv.pl/u/o/katalog4you/otwarty_admin/admin_functions.php on line 869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności