Skocz do zawartości

Google keyword tool

pabloalbert

Rekomendowane odpowiedzi

a skąd się to bierze, że Keyword Tool potrafi wskazać trend dla frazy, która ma 2,000 wyszukiwań, a nie pokaze trendu dla frazy na 12,000 wyszuukiwań komunikująć, że jest zbyt mała liczba wyszukiwań...?

Różne narzędzia gogla mają sporo niedoskonałości, to może wynikać właśnie z błędu.

Rozumiem, że szukasz w trybie ścisłym?

Keyword Tool Googla to kolejne narzedzie do nabijania na adwords, bo co robią lemingi - pozycjonują się na najbardziej popularne frazy - jeden przed drugim do tego stopnia, że tym, którzy dopiero zaczynają pozostaje przez długi czas tylko płatna forma reklamy. Co należy robić? Śledzić rynek i pozycjonowac się na to czego ludzie w danej chwili szukają, dostosowac się do reklam w TV i radiu, a nie to co jest pokazane z duuuuuuuuuużym opóźnieniem w tym narzędziu.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

sprawdzony sposób i pewny wytypowania fraz

Owszem, ale chyba nie sądzisz, że zdnajdziesz tutaj jelenia, któr Ci to zdradzi ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Owszem, ale chyba nie sądzisz, że zdnajdziesz tutaj jelenia, któr Ci to zdradzi

To już nie pierwszy raz, jak któryś użytkownik pisze tekst typu "wiem, ale nie powiem!". Po co jest to forum, skoro naburmuszeni ludzie nie chcą się dzielić wiedzą? Pewnie! - upajajcie się tym, że znacie odpowiedź, a jakiś żółtodziób dobija się do wiedzy.

Temat jest aktualny, jeśli ktoś chce napisać o skutecznej metodzie wyboru fraz kluczowych.

@pabloalbert:

Jak tworzyłem pierwszą stronę to bardzo mi pomogły filmiki wyjaśniające jak dobrać odpowiednie słowa kluczowe za pomocą programu MarketSamurai (jest chyba 60cio dniowa wersja trial, ale ona i tak sie opiera GKWT).

Filmiki znajdziesz tutaj:

https://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai

oraz tutaj:

https://www.smartpassiveincome.com/webinar-replay-100623/

Mam nadzieję, że się przyda :)

Pozdrawiam

M.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności