Skocz do zawartości

Joomla! outline czy stopka

kuli

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam problem z joomla!

mam stronke na standardowym szablonie beez_20 i tam na dole jest stopka- ale wg joomli stopka to tylko podpis kto jest autorem i kto dostarcza rozwiazanie ale jeszcze jest position 9,10,11 czyli tzw outline. w tej chwili pobiera z jednego pliku jeden png a chodzi o to żeby pobieral z kilku plików i żeby mogły być jakies napisy tam- gdzie to zmienic? jak sie nazywa to miejsce jeżeli tam bedzie menu ale bedzie powtarzał sie na każdej stronie, a wg joomli to nie jest stopka

pozdrawiam

Szablonów do Joomla! są tysiące. To, że korzystasz z preinstalowanego jednego z dostępnych w standardowym pakiecie Joomla, nie oznacza, że każdy go zna w drobnym szczególe. Czytając twój problem, silę się, żeby go zrozumieć, ale nijak nie mogę. I nic tu nie pomaga, że Joomla! zajmuję się już ponad 7 lat. Podaj adres do strony i napisz dokładnie co chcesz osiągnąć.

Z tego co widzę, to masz tam opublikowany moduł wyświetlający bannery z komponentu reklam. Wyłącz ten moduł z publikacji. Utwórz własny i ustaw go w tym miejscu.

Jeszcze skarbnica wiedzy o Joomla! dla Ciebie - wiki.joomla.pl - https://wiki.joomla.pl/index.php/Pomoc16:Ekrany_pomocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności