Skocz do zawartości

Filtr na głównej domenie / zmiana domeny - prośba o poradę

kogutowski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jakiś miesiąc temu otrzymałem filtra od google na główną domenę, którą firmowana była nasza strona. Pozycja poszła średnio o 200-250 pozycji w dół. Nie jest to filtr ręczny tylko automatyczny.

Serwis funkcjonuje pod dwoma domenami 1. główna 2. dodatkowa - która przekierowuje na główną. Domeną dodatkowa nigdy nie była pozycjonowana i teraz prosze o poradę.

Czy jeśli zamienię domenę dodatkową na główną a główną na przekierowującą - sytuacja ulegnie zmianie?

Czy pozycjonwać domenę dodatkową bez zamiany z główną? Czy może obdywa zabiegi nic nie pomogą?

Serdecznie prosze o poradę.

Dziekuje za wiadomosc.

Na odzyskanie pozycji raczej nie liczylbym poprzez podmiane domen. Myslalem aby zaczac pozycjonowac od nowa na drugiej domenie tylko zastanawiam sie czy nie bedzie sie jeszcze jakis problem ciagnal z poprzednia domena. W zasadzie to moglbym ja calkiem odlaczyc (ta z filtrem)... ale mam tez opcje zamiany, tej bez filtra na glowna i pozycjonowac ja od podstaw lub calkiwicie nic nie robic tylko zaczac pozycjonowac domene przekierowujaca ktora ma filtra.. Ktore rozwiazanie byloby najsensowniejsze w tym przypadku?

pytanie za co dostałeś filtr ?

jak za linki to nowa domena - ewentualnie próba reanimacji starej - z własnego doświadczenia powiem, że jest to o wiele droższe niż postawienie nowego serwisu i pozycjonowanie od zera (aczkolwiek nie jest to niemożliwe)

jeżeli za treść w serwisie - to trzeba poprawić co jest zepsute i jechać od nowa lub jak wyżej - reanimować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności