Skocz do zawartości

Darmowy moderowany Presell PR5

Charles20

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich i zapraszam do dodawania artykułów do nowego precla z PR5 i każdą kategorią z PR4:

www.cogito.net.pl

Priorytetem strony jest jakość tekstów, tak aby w przyszłości wszystkie zaakceptowane artykuły otrzymały minimum PR1 i więcej.

Tekst minimum 2500 znaków o unikalnej i wysokiej jakości treści - 1 link w tekście.

Dokładne wytyczne znajdziecie: https://www.cogito.ne...k-dodac-artykul

Do końca roku 2012 r. wpisy są DARMOWE !!!

Do zobaczenia na cogito.net.pl

No bez przesady...

!!!Propozycje dotyczące linka w treści: po ostatnich zmianach w algorytmie naszej „ukochanej” wyszukiwarki zalecamy nie używać linków w postaci słowa kluczowego, lepsze efekty da link typu „naszastrona.pl” lub „więcej informacji tutaj”!!!

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Nazywanie innego użytkownika "świnia" mi również się nie podoba - Błędy zdarzają się wszędzie i wypadałoby najpierw zapytać się z czego to wynika i ewentualnie wtedy określić mianem zwierzęcia :)

Dzisiaj dodałem artykuł...Już dawno nie pisałem tak długiego unikalnego precla. Jest ich trochę w kolejce więc poczekam 2 dni i zobaczymy jak to będzie wyglądało.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

• 6 miesięcy temu...

Witam wszystkich,

Zapraszam ponownie do dodawania artykułów do mocnych, moderowanych PRECLI.

www.cogito.net.pl - PR4

www.projektowanienazywo.pl - PR3

www.e-garda.pl - PR3

1. Umieszczenie artykułu jest płatne

2. Za każde wykupione 5 KODÓW – 1 GRATIS !

3. Za każde wykupione 10 KODÓW – 3 GRATIS !

Serdecznie zapraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności