Skocz do zawartości

PageRank - Jak "nabić" i od czego mniej więcej zależy?

kubri

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bluesem: tematyczność nie ma wpływu na PR. Link ma być dofollow na stronie z wysokim PR (nie podstronie! chyba, że podstrona też ma swój wysoki PR).

A czy duża liczba nietematycznych nie doprowadzi do skasowania PR do 0 ? za mała liczba przypadków by wyrokować, ale zauważyłem taką zależność

Nie, nietematyczność linków nie prowadzi do wyzerowania PR, muszą być jakieś inne powody.

są jakieś strony +6pr, na których można zdobyć wysokiej jakości linki dofollow?

Tak, ale zwykle będą to linki niestałe lub o ograniczonym czasie wyświetlania.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

są jakieś strony +6pr, na których można zdobyć wysokiej jakości linki dofollow?

Tak, ale zwykle będą to linki niestałe lub o ograniczonym czasie wyświetlania.

To zależy od tego czy potrafisz szukać. Znam mnóstwo stron o +6PR, które umożliwiają zamieszczanie linka dofollow. Ba znam nawet kilka serwisów z PR9 gdzie spokojnie można dać linka dofollow. Chociaż zgadzam się, że jest coraz mniej takich serwisów, bo administratorzy wyłączają możliwość linkowania przez mase spamu jakie dostają. Kiedyś zrobiłem sobie listę 49 for z PR6 - PR9 z linkami dofollow, ostatnio jak ją przeglądałem to połowa już wypadła. Spamerzy i pseudo pozycjonerzy często niszczą fajne, mocne miejsca na linki.

@sasza, chyba mówimy o dwóch różnych stronach.

Linki z podstron ze strony PR9 w początkowej fazie to nic innego jak linki PR0.

Ja mówię o serwisach, na których realnie od razu można mieć link z strony/podstrony PR6 i tylko taka forma jest skuteczna w szybkim zdobywaniu PR.

Oczywiście najlepiej pozyskać wszystko w naturalny sposób, ciężką pracą i zaangażowaniem ale w większości ludziom szkoda czasu na takie rzeczy.

Ciekawe, na co Wam ten wysoki PR

SWL, niektóre katalogi przyjmują strony za free od pewnej wartości PR, ładnie wygląda zielony pasek etc.

Powodów pewnie naliczymy więcej...

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności