Skocz do zawartości

Reklamy na zapleczu

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

tworzę dość rozbudowaną, treściwą i merytoryczną stronę zapleczową na temat zdrowej żywności. Linków do pozycjonowanych stron póki co nie wstawiam, dodaję treści, strony o długości co najmniej 3000 znaków każda. Zastanawiam się, czy nie wykorzystać jakiś boksów reklamowych na tej stronie, dorobić się zawsze jakoś można. Tylko że domeny zapleczowa i te pozycjonowane - są pod tymi samymi danymi. Co byście zaproponowali na coś takiego? AdSense? Czy jest jakieś ryzyko?

Jeśli poszukujesz części dla rolnictwa to zapraszam na tę stronę

A to robot google analizuje też powiązania stron na podstawie kodów adsense i analitycs?

Pierwszy raz takie coś słysze. Z drugiej strony wiadomo, że jak pracownik SQT dostanie cynk o spamie na stronie to ręcznie sprawdzi stronę. Wtedy to może zainteresować się tymi kodami i przeanalizować powiązania. Ale myśle, że robot google tego automatycznie nie robi. Mam adsense na jednej stronie zapleczowej wysokiej jakości, która generuje nawet duży ruch i nie zauważyłem jakiś spadków po tym jak są tam reklamy.

To już lepsze rozwiązanie - seopilot.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

jeśli zaplecze jest stosunkowo nowe to radziłbym poczekać z umieszczaniem jakichkolwiek reklam itd.

że niby czemu?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

są różne style dobrego zaplecza. podstawową cechą dobrego zaplecza jest to, że nie widać, że to zaplecze, co nie wyklucza reklam od pierwszego dnia istnienia.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności